Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Iași a semnat un contract cu Sucursala regională CFR Constanța. Iată ce va face! (DOCUMENT)

ro

13 Dec, 2021 20:47 2913 Marime text
 
  • Pro Ami's Consulting S.R.L. se va ocupa de elaborarea documentației tehnico-economică pentru achiziția de lucrări de modificare a circuitelor de cale tip CN75-6 cu circuite de cale tip C4-64, în stația Movila și pe distanțele Fetești-Movila, Movila-Țăndărei 


C.N.C.F. „CFR" S.A. - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională a încheiat un acord cadru pentru furnizarea  documentației tehnico-economică pentru achiziția de lucrări de modificare a circuitelor de cale tip CN75-6 cu circuite de cale tip C4-64, în stația Movila și pe distanțele Fetești-Movila, Movila-Țăndărei
 
 
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Elaborare documentaţie tehnico-economică pentru achiziţia de lucrări de modificare a circuitelor de cale tip CN75-6 cu circuite de cale tip C4-64, în staţia Movila şi pe distanţele Feteşti-Movila, Movila-Ţăndărei“. 



 
Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor de revizie majoră cu modernizări sistem energetic la Nava DM 30  pentru C.N.C.F. „CFR" S.A. - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională este PRO AMI'S CONSULTING S.R.L.


 
Atribuirea a avut loc în data de 10.12.2028.  

 
 
Descrierea contractului
 
Serviciul care se va achiziţiona constă în elaborare documentaţie tehnico-economică cuprinzând planuri cu schemele electrice ale instalaţiei SCB nou proiectate, schiţa cu semnalizarea şi planul de izolare bifilar pentru instalaţia CED din staţia Movila şi pentru instalaţiile BLA Feteşti-Movila şi Movila-Ţăndărei, memoriu de exploatare, caiet de sarcini cadru pentru execuţia lucrărilor de modificare a instalaţiilor CED avizat de AFER, listele cantităţilor de lucrări aferente.



Numar zile până la care operatorii economici pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 8 zile



Entitatea contractanta va raspunde la solicitarile de clarificari în a 6-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.



Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 45.000 lei


 
 
Despre PRO AMI'S CONSULTING S.R.L., firma câștigătoare  



 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2009 și are sediul social în Iași. Administrator al societății este Stoian Marius.
 
 
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management .
 



Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 55.000 lei, profit net de 32.881 lei și un număr un angajat.
 


Societatea a raportat un punct de lucru.


Compania PRO AMI'S CONSULTING SRL a încheiat 21 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.336.271,00lei.
 
  
 
Societate are un număr de 21 de   contracte publice și  2  dosare în instanță
 
 


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Sursa foto: Pexels 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii