Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucursala regională CFR Constanța a cumpărat servicii de reparații la centralele termice (DOCUMENT)

ro

21 Nov, 2021 13:45 2709 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este de 66.530,4 lei.
C.N.C.F. „CFR" S.A.- sucursala regională CF Constanța - unitate operațională a organizat o licitație pentru achiziția de service și reparații la centralele termice cu puteri sub 70 KW și instalațiile termice aferente aflate pe raza SRCF Constanța.

Contractul a fost atribuit pe 16 noiembrie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 18 noiembrie.

Obiectul contractului îl constituie achiziția de service și reparații la centralele termice cu puteri sub 70 KW și instalațiile termice aferente aflate pe raza SRCF Constanța.

Asigurarea climatului necesar pentru desfășurarea activității pe timp de iarnă în clădirile de dimensiuni medii aparținând SRCF Constanța, se realizază prin intermediul unor centrale termice proprii aplasate în 30 de locații, enumerate în caietul de sarcini.
 
Scopul achiziției constă în asigurarea funcționării în parametrii proiectați a acestor centralelor termice care au puteri sub 70KW. Exploatarea, întreținerea și reparațiile centralelor și instalațiilor aferente vor fi asigurate de către un prestator autorizat conform reglementărilor în vigoare.
 
Număr zile până la care operatorii economici pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 8 zile
 
Entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări în a 6-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală a contractului este de 66.530,4 lei, iar societatea câștigătoare este UTI CONSTRUCTION AND FACILITY MANAGEMENT SA

Despre societatea câștigătoare 

Potrivit Confidas, societatea comercială UTI CONSTRUCTION AND FACILITY MANAGEMENT SA a fost înfiinţată în anul 2005 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 2.

Acționari sunt UTI HOLDINGS BV, TIU HOLDINGS LIMITED și UTI CONSTRUCTION AND FACILITY MANAGEMENT SA.

Firma nu a înregistrat datorii la ANAF.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract.

În anul 2020, cifra de afaceri a societății a atins 144.016.591 lei, profit 7.446.331 lei și un număr mediu de 598 angajați.  În anul 2019, societatea comercială a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 91.836.749 lei, profit 726.717 lei și un număr mediu de 633 salariați.

Compania Uti Construction And Facility Management S.A. a încheiat 248 contracte de achiziții publice in valoare totală de 238.039.011,53 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursă foto: Facebook.com/ CFR Infrastructura
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii