Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Brăila va furniza un autovehicul pentru dotarea DGAS Constanța (document)

ro

27 Aug, 2020 00:00 3409 Marime text
  • DGAS Constanța a achiziționat un autovehicul.
  • Societatea care va furniza autovehiculul este Aspan SRL.
 
Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a încheiat un contract prin care a achiziționat un autovehicul pentru dotarea Direcției. Societatea care va furniza bunul este Aspan SRL din Brăila.
 
Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 67.175,44 lei.
 

Descrierea contractului

 
Contractul ce urmeaza a fi atribuit are ca obiect „Achizitia unui autovehicul pentru dotarea D.G.A.S. Constanta”.
Autoritatea contractanta va atribui un contract de furnizare, cu o durata de 30 de zile de la data incheierii contractului, respectiv data semnarii de catre ambele parti.
Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 8 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor.
Autoritatea contractantă va raspunde în mod clar și concret tuturor solicitărilor de clarificare în a 2 -a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Persoanele din cadrul autorității contractante cu funcții de decizie

 
1)Mereuta Emil Andrei, 2) Barbatu Andrada, 3) Zahariciuc Iuliana, 4) Velica Ecaterina, 5) Trasca Aurora, 6) Clipota Cristina, 7) Cocos Adrian Florin, 8) Lazar Catalin, 9) Madularu Anca Claudia, 10) Bujoi George, 11) Poptile Monica, 12) Ene Claudia, 13) Arghirescu Eugen, 14) Dobrin Marius, 15) Pelican Florina.
 

Despre societatea câștigătoare

 
Societatea Apan SRL a fost înființată în anul 1991, în municipiul Brăila.
Capitalul social subscris este de 2.380.000 lei, integral vărsat, compus din șapte părți sociale, fiecare a câte 340.000 lei.
Potrivit Registrului Comerțului, asociații societății sunt Andreev Mircea și Andreev Georgeta. Andreev Mircea este și administratorul societății care se ocupă cu comerţul cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone)
 
Pe anul fiscal 2019, societatea a înregitrat un profit de 3.276.351 lei, o cifră de afaceri de 51.190.636 lei și un număr mediu de 201 angajați.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atrib uire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:

DGAS pune la dispoziție gratuit un taxi pentru persoanele cu dizabilități din Constanța (galerie foto+video)

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța va beneficia de utilaje de băuturi calde de la Seara Company SRL (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii