Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Apărării Naționale, contract cu Tehnic Naval SRL, din 2 Mai, județul Constanța! (DOCUMENT)

ro

05 Sep, 2023 13:05 1364 Marime text
 
 
  • Tehnic Naval SRL se ocupă de lucrări de construcții a cladirilor rezidențiale și nerezidențiale, are sediul social pe strada Mihail Kogălniceanu, din localitatea 2 Mai, județul Constanța și este controlată de Stan George Cristian, asociat și administrator.
  • Tot potrivit Termene.ro, Stan George Cristian mai apare în Palet Pro Construct SRL și în Ecocarm Premium SRL, iar în trecut a figurat în Colibri Com Service SRL și în Ecosystem Trading SRL, radiate. 
 
 
Ministerul Apărării Naționale - UM 02022 Constanța achiziționează lucrări adiționale și suplimentare la contractul A6-N9852 din 05.07.2023 - Lucrări de reparații curente la Pavilionul C cazarma 477 Constanța.
 
Contractul - în valoare de 247.444,42 de lei - a fost atribuit companiei Tehnic Naval SRL, din Constanța.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 54 septembrie 2023, SC Tehnic Naval SRL se ocupă de lucrări de construcții a cladirilor rezidențiale și nerezidențiale, are sediul social pe strada Mihail Kogălniceanu, din localitatea 2 Mai, județul Constanța și este controlată de Stan George Cristian, asociat și administrator.
 
Tot potrivit Termene.ro, Stan George Cristian mai apare în Palet Pro Construct SRL și în Ecocarm Premium SRL, iar în trecut a figurat în Colibri Com Service SRL și în Ecosystem Trading SRL, radiate. 
 
Cu aproape 150 de angajați și mai multe contracte publice, firma a declarat, pentru anul 2022, o cifră de afaceri netă de 16.793.233 de lei și un profit net de 1.335.040 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Licitații Constanța
Forțele Navale cumpără asigurări de viață pentru personalul care execută misiuni în străinătate. Licitație deschisă pe 2,12 milioane de euro (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii