Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Forțele Navale cumpără asigurări de viață pentru personalul care execută misiuni în străinătate. Licitație deschisă pe 2,12 milioane de euro (DOCUMENT)

ro

31 Aug, 2023 14:32 1132 Marime text
  • Ministerul Apărării Naționale prin UM 02022 Constanța organizează licitație deschisă pentru încheierea unui acord-cadru vizând asigurări de viață pentru personalul care execută misiuni în afara țării.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Ministerul Apărării Naționale prin UM 02022 Constanța organizează licitație deschisă pentru încheierea unui acord-cadru vizând asigurări de viață pentru personalul care execută misiuni în afara țării.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a achiziției este estimată la 10.517.370 de lei fără TVA, adică peste 2,12 milioane de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este reprezentată de „Servicii de Asigurare facultativă de viaţă (Servicii asigurare facultativă de viaţă personal din Forţele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state, Servicii asigurare facultativă de viață personal aeronavigant din Forţele Navale care execută misiuni externe)“.
 
Acordul-cadru se va încheia pentru o perioadă de 24 de luni, iar contractele subsecvente se vor încheia trimestrial/semestrial în funcție de resurselor financiare alocate cu această destinație și necesitățile unităților din asigurare, conform precizărilor autorității contractante.
 
Contractul este împărțit în două loturi, Lotul 1 - Servicii de asigurare facultativă de viață pentru personalul din Forțele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state, cu o valoare estimată la 10.045.875 de lei fără TVA, iar Lotul 2 - Servicii de asigurare facultativă de viață pentru personalul aeronavigant din Forțele Navale care execută misiuni externe, cu o valoare estimată la 471.495 de lei fără TVA.
 
Atribuirea se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate – preț.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 octombrie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Persoanele cu funcție de decizie în ceea ce privește organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: „conducătorul autorităţii contractante Zaharia Milu Constantin - comandant; membrii organelor decizionale ale autorităţii contractante ce au legătură cu procedura de atribuire: Munteanu Valentin – Locţiitor comandant; Fluture Gigi – Șef Stat Major, Bălăceanu Claudiu Doru – Sef Operații și Instrucție, Ablai Cristina – Contabil şef; Hapa Elena - Șef Compartiment Salarizare; Preda Mădălina – Consilier juridic şef; Olteanu Ioana – consilier Juridi;  alte persoane din cadrul autorităţii contractante ce pot influenta conţinutul documentaţiei de atribuire si/sau procedura de atribuire - Comisia de evaluare: Diaconu Alexandra, Dobrin Cristian Cătălin, Ciobanu Elena-Florentina, Membri de rezervă: Rusu Bogdan, Cîrlan George Mădălin, Vlașin Anda-Maria“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Forțele Navale Române a cumpărat servicii de asigurare de viață facultativă pentru personal. Iată suma alocată!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii