Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de reparații în stația CF Medgidia. Ce firmă a câștigat contractul (DOCUMENT)

ro

16 Sep, 2022 15:32 1735 Marime text

 
• Conform e-licitatie.ro, serviciile de reparaţie a căii fără joante şi sudură electrică se vor executa între schimbătoarele de cale nr. 7 și nr. 25 din stația Medgidia, având o lungime de 130 m, pe secția de circulație 800 București - Constanța.
 
CNCF „CFR“ SA - Sucursala regională CF Constanța – Unitate Operațională a atribuit contractul „Reparația căii fără joante și sudură electrică CF - Stația Medgidia“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Ofertant câștigător este SC Wiebe Romania SRL, contractul (în valoare de 940798.86 lei) având data 13 septembrie a.c.
 
Conform e-licitatie.ro, serviciile de reparaţie a căii fără joante şi sudură electrică se vor executa între schimbătoarele de cale nr. 7 și nr. 25 din stația Medgidia, având o lungime de 130 m, pe secția de circulație 800 București - Constanța.

Liniile c.f. sunt alcătuite din șine tip 60 și 65 montate pe traverse din beton tip W60 și lemn.

Aparatele de cale la care se vor efectua lucrări de înlocuire repere metalice sunt tip 60 sudate, montate pe traverse din beton și lemn, cu prinderi elastice tip Pandrol și indirecte sistem SKL.

Liniile c.f. sunt electrificate, prevăzute cu circuite SCB și BLA.

Serviciile de reparație constau în operațiuni de sudură electrică, înlocuire inimi de încrucișare la aparate de cale tip 60, înlocuire ace curbe și contraace drepte la aparate de cale tip 60, înlocuire șine de legătură (JIL-uri) tip 60, înlocuire șine tip 65 cu șine tip 60, pentru readucerea și menținerea căii în toleranțe impuse de instrucțiile de serviciu, în vederea desfășurării circulației trenurilor cu viteza proiectată și în condiții de siguranță, conform specificațiilor din caietul de sarcini.

Durata de execuţie: maximum 90 zile calendaristice de la data prevăzută în ordinul de începere a lucrărilor, dar nu va depăşi data de 01.12.2022.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată vineri, 16 septembrie, societatea Wiebe Romania SRL a fost înființată în anul 2003, are adresa în București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Lucrări de construcţii a căilor ferate de suprafaţă şi subterane“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Wiebe Romania a avut o cifră de afaceri de 80.510.733 lei, un profit net de 4.273.614 lei și 161 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 89.963.656 lei, un profit net de 9.646.624 lei și 166 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociați în firmă sunt SC Wiebe International GMBH (Germania) - 99,99% și Wiebe Holding GMBH & Co KG (Germania). Administratori ai societății sunt Daniel Bîrsan (cu cetățenie austriacă) și Alpert Marco (cu cetățenie germană).  
 
Tot potrivit Confidas, Wiebe Romania a încheiat 18 contracte de achiziții publice in valoare totală de 12.370.805,73 lei, printre autoritățile contractante, în afară de CNCF „CFR“ SA - Sucursala regională CF Constanța - Unitate Operațională, numărându-se Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
O firmă din Piatra - Olt, lucrări de întreținere și reparații curente la construcții și instalații aferente de pe raza SRCF Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii