Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea ARBDD, un nou contract subsecvent pentru studii de evaluare a resurselor acvatice vii (DOCUMENT)

ro

06 Feb, 2024 16:43 685 Marime text
 
 
 
  • Ofertant câștigător este Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură Galați.  
 
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, ca autoritate contractantă, a încheiat încă un contract subsecvent (3/2024 / 1 februarie 2024) la acordul cadru 11963 / 23 mai 2022 „Servicii pentru studii de evaluare a resurselor acvatice vii în vederea stabilirii capturii totale admisibile (TAC) pe specii şi zone în RBDD (complexele lacustre din RBDD, Dunărea și brațele sale, Marea Neagră) pentru anii 2023-2026 “, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Ofertant câștigător este Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură, contractul subsecvent, care prevede studii de evaluare pentru anul 2025, având valoarea de 75.000 de lei.
 
„Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea lansează prezenta licitație deschisă pentru încheierea unui acord-cadru având ca obiect «Studii de evaluare a resurselor acvatice vii în vederea stabilirii capturii totale admisibile (TAC) pe specii şi zone în RBDD pentru anii 2023-2026» pentru o perioadă de 48 luni. Valoarea maximă estimată pentru prezenta achizitie publică este de 300.000,00 fără TVA“, se arată pe e-licitatie.ro.
 
În afară de acest contract subsecvent, au mai fost încheiate alte două (1/11964 / 23 mai 2022 – 70.000 de lei și 2/2442/07.02.2023 / 7 februarie 2023 – 75.000 de lei).
 
Despre Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură
 
Potrivit site-ului oficial al ICDEAPA Galați, această instituție a fost înfiinţat prin Decretul nr. 33/21.02.1981, sub denumirea de „Centrul de Cercetare Proiectare pentru Piscicultură, Pescuit şi Industrializarea Peştelui Galaţi”, continuând activitatea de cercetare și dezvoltare, din domeniu, a „Institutului de Cercetări Piscicole din România”, care a funcționat în perioada 1947-1976.
 
În prezent, institutul funcționează sub denumirea de Institutul de Cercetare și Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură Galați, în baza legii 45 / 2009 și  H.G. 369 / 2017, ca instituție de drept public organizată ca instituție publică, cu personalitate juridică, în subordinea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-Sişeşti”.
 
Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură - Galați are ca obiect principal activitatea de cercetare-dezvoltare în domeniul acvaculturii, pescuitului și procesării produselor acvatice vii și desfășoară activități în conformitate cu H.G. 369 / 2017.
 
De asemenea, Institutul produce material biologic cu parametri bioproductivi ridicați din principalele specii de pești de cultură și alte viețuitoare acvatice.
 
Componența Consiliului de Administrație:
 
– CS III dr. ing. Floricel Maricel Dima – Președinte (director general I.C.D.E.A.P.A. Galați)
– CS I Prof.univ. dr. ing. Neculai Patriche – Membru (director adjunct științific I.C.D.E.A.P.A. Galați)
– CS III dr. ing. Magdalena Tenciu – Membru (director programe CDI I.C.D.E.A.P.A. Galați)
– Prof.univ.emerit dr.ing. Victor Cristea – Membru (reprezentant din partea A.S.A.S.)
– Dir. D.G.P.A – D.P.Z. Maria Toma – Membru (reprezentant din partea M.A.D.R.)
 
Componența Consiliului Științific:
 
– CS I Prof.univ. dr. ing. Neculai Patriche – Președinte
– CS III, dr.ing. Floricel Maricel Dima – Membru
– CS III, dr.ing. Magdalena Tenciu – Membru
– CS III, dr.ing. Veta Nistor – Membru
– CS III, dr.ing. Elena Sîrbu – Membru
– CS III, dr.ing. Maria-Desimira Stroe – Membru.
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Licitații Tulcea
ARBDD achiziționează echipamente pentru evaluarea diversităţii genetice la speciile sălbatice periclitate (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii