Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea ARBDD achiziționează echipamente pentru evaluarea diversităţii genetice la speciile sălbatice periclitate (DOCUMENT)

ro

19 Dec, 2023 17:00 667 Marime text
 
 
  • Ofertant câștigător este firma Pragma Computers SRL, controlată de Cătălin Corneliu Gheorghiță și Mihaela Alexandra Gheorghiță. 
 
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, cu adresa în municipiul Tulcea, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Achiziție de Echipamente LOT 3 Echipamente electrice și LOT 4 Echipamente outdoor, proiect «Măsuri pentru asigurarea unui statut favorabil de protecţie şi conservare a habitatelor şi a speciilor periclitate din RBDD în context internațional», Cod SMIS 123621“, achiziția fiind atribuită prin anunț de participare.
 
Ofertant câștigător este firma Pragma Computers SRL, contractul, în valoare de 29.985 lei, având data de 14 decembrie 2023.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, contractul vizează procurarea de echipamente  pentru evaluarea diversităţii genetice la speciile sălbatice periclitate din cadrul RBDD: lot 3 - Echipamente electrice și lot 4 - Echipamente outdoor.
 
Lotul 3 (generator electric) a fost însă anulat administrativ, pe data de 20 noiembrie 2023.
 
Lotul 4 prevede achiziția de echipamente outdoor (echipament vedere nocturnă - 1 și rucsac de sampling - 5). 
 
Motivația pentru organizarea procedurii de licitație deschisă - accelerată este dată de faptul că, în conformitate cu contractul de finanțare semnat pentru acest proiect, termenul de finalizare este 31 decembrie 2023. „Dacă s-ar organiza procedura de licitație deschisă în regim normal, programarea deschiderii ofertelor ar fi în a treia decadă a lunii noiembrie 2023 și analiza ofertelor ar duce la încheierea contractului în ultima decadă a lunii decembrie 2023“, mai menționează sursa citată.
 
Despre Pragma Computers SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 19 decembrie 2023, firma Pragma Computers SRL a fost înființată în anul 1993, adresa sediului social este la București, iar obiectul principal de activitate este „Comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului“.
 
În Pragma Computers SRL asociați sunt Cătălin Corneliu Gheorghiță (cu 50%) și Mihaela Alexandra Gheorghiță (cu 50%). Cei doi au și calitatea de administrator, alături de Cosmin Mihai Gheorghiță.  
 
În 2022, Pragma Computers SRL a avut o cifră de afaceri de 36.049.981 lei, un profit de 4.176.973 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 8.
 
Platforma termene.ro informează că Pragma Computers SRL are peste 750 de contracte câștigate - achiziții directe și peste 500 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 18 decembrie 2023).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării achiziționează echipamente IT și foto - optice de peste 420.000 de lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii