Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Aconnect Smart Software din Timișoara, contract pentru debirocratizarea Primăriei Luncavița (DOCUMENT)

ro

16 Jun, 2023 13:52 1025 Marime text
  • Aconnect Smart Software SRL a semnat contractul cu reprezentanții Primăriei Luncavița, din județul Tulcea.
  • Durata contractului este de patru luni, iar atribuirea s-a făcut prin licitație deschisă, în cadrul căreia au fost depuse două oferte, dintre care una inacceptabilă.
Primăria Comunei Luncavița din județul Tulcea a atribuit companiei timișorene Aconnect Smart Software SRL contractul vizând implementarea infrastructurii unui ecosistem „cloud based pentru debirocratizarea proceselor instituției (front office – back office)“, în cadrul UAT Comuna Luncavița.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că durata contractului este de patru luni, iar atribuirea s-a făcut prin licitație deschisă, în cadrul căreia au fost depuse două oferte, dintre care una inacceptabilă.
 
Valoarea totală a contractului semnat de primărie cu firma din Timișoara se ridică la 1.000.000 de lei fără TVA, aceasta fiind și suma estimată inițial de autoritatea contractantă.
 
Despre contract
 
Achiziția vizează un contract servicii privind „Implementarea infrastructurii unui ecosistem cloud based pentru debirocratizarea proceselor instituției (front office – back office)“ pentru UAT Comuna Luncavița.
 
În descrierea contractului se arată că „în cadrul proiectului se intenţionează implementarea unui sistem informatic integrat ce va fi utilizat pentru optimizarea procedurilor și fluxurilor de lucru în domeniul administrării serviciilor sociale și medicale, concret, fiind vizate următoarele rezultate: a) administrarea electronică a documentelor, pentru uz intern, întocmite și/sau primite, respectiv introducerea și utilizarea semnăturii electronice calificate, în scopul fluidizării, eficientizării, activităților administrative desfășurate în cadrul UAT Comuna Luncavita (servicii back-office / front office); b) implementarea de servicii destinate realizării de activități în mod colaborativ, respectiv facilitării transferului de date intra și interinstituțional. Sistemul informatic integrat ce se dorește a fi achiziționat va avea în componență următoarele: Modul/platformă de management și configurare identități digitale; Modul/platformă de management documente; Modul/platformă de semnare electronică; Modul/platformă de arhivare electronică; Modul/platformă de lucru colaborativ; Modul/platfomă de integrare cu aplicații externe destinate facilitării transferului de date intern și extern (intrainstituțional și interinstituțional)“.
 
De asemenea, autoritatea contractantă a mai făcut precizarea că „derularea activității presupune modelarea de fluxuri de lucru incluse în sfera de cuprindere a proiectului conform capabilităților platformei de workflow și document management, în special în vederea executiei proceselor de lucru în mediul electronic cu ajutorul documentelor semnate electronic“.
 
„Scopul achiziției vizează creșterea performanței administrației publice la nivelul UAT Luncavita și instituțiilor subordonate, în domeniul asigurării serviciilor sociale și medicale, prin implementarea de măsuri de simplificare a procedurilor administrative cu caracter general de tip front-office și back-office, respectiv eficientizarea fluxurilor de comunicare intra și interinstituționale“, au mai arătat reprezentanții Primăriei Luncavița.
 
Despre Aconnect Smart Software SRL
 
În februarie 2023, societatea Aconnect Smart Software a semnat contractul cu reprezentanții comunei Beștepe, din județul Tulcea, vizând un proiect similar, iar în 2022 au fost semnat de aceeași firmă contracte similare cu Primăria Mihail Kogălniceanu și cu Primăria Grindu.
 
Recent, un contract similar a fost semnat de Aconnect Smart Software și cu Primăria Comunei Văcăreni.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Aconnect Smart Software SRL a fost înființată la finele anului 2020 și are sediul social în Timișoara, pe strada Putna nr. 13, obiectul de activitate principal fiind reprezentat de activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).
 
Asociați cu părți egale și administratori sunt Gabriel Al-Baba și George Daniel Anghel.
 
Numele lui Gabriel Al-Baba figurează și în Distribution Net System SRL, Aconnect International Software SRL, Aconnect RPA Solutions SRL și Netlink International SRL, toate din județul Timiș.
 
La rândul său, George Daniel Anghel figurează și în Insights Enterprise SRL Brașov, Digitax Online Public Services SRL București (unde este administrator), dar și Netling International SRL Timiș.
 
Pentru a reveni la Aconnect Smart Software SRL, în 2021 firma a declarat 0 angajați, profit peste 150.000 de lei și cifra de afaceri peste 160.000 de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Aconnect Smart Software S.R.L. a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 98.000 de lei, alături de instituțiile tulcene numărându-se și Municipiul Adjud.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Comuna Mihai Bravu, din județul Tulcea, implementează un sistem pentru debirocratizarea instituției. Ce firmă de software livrează sistemul (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii