Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Comuna Greci se debirocratizează. Ce firmă se ocupă de implementarea sistemului digital (DOCUMENT)

ro

30 Sep, 2023 16:18 885 Marime text
  • Aconnect Smart Software SRL și-a adjudecat contractul de la Comuna Greci.
  • Finanțarea este asigurată din fonduri europene.

Comuna Greci a atribuit companiei bucureștene Aconnect Smart Software SRL contractul vizând implementarea infrastructurii ecosistemului cloud based pentru debirocratizarea instituției.

Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea contractului este de 1.000.000 de lei fără TVA, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene, prin Programul Operational Capacitate Administrativă – POCA, Proiectul „Ecosistem digital interconectat și integrat in cadrul ITI Tulcea - UAT Comuna Greci“, cod SMIS 154744, cod SIPOCA 1168.


Atribuirea contractului s-a făcut prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă.


Titlul contractului este „Implementarea infrastructurii unui ecosistem cloud based pentru debirocratizarea proceselor instituției (front office – back office )- in cadrul UAT Comuna Greci“.


Se arată în descrierea achiziției că „obiectul contractului îl constituie implementare infrastructura cloud based pentru debirocratizarea proceselor instituție (front office – back office) aferent proiectului «Ecosistem digital interconectat și integrat în cadrul ITI Tulcea – UAT Comuna Greci» cod SMIS 154744 finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă“.


„Scopul achiziției vizează creșterea performanței administrației publice la nivelul UAT Greci și instituțiilor subordonate, în domeniul asigurării serviciilor sociale și medicale, prin implementarea de măsuri de simplificare a procedurilor administrative cu caracter general de tip front-office și back-office, respectiv eficientizarea fluxurilor de comunicare intra și interinstituționale“, au mai spus reprezentanții autorității contractante.
 

Despre Aconnect Smart Software SRL

Potrivit termene.ro, Aconnect Smart Software SRL a fost înființată în anul 2020, are sediul social în București, Sectorul 3, pe bulevardul Mircea Vodă, nr. 35 și se ocupă de activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).

Asociați sunt, de anul acesta, Gabriel Al-Baba și Elena Florea, primul fiind și administratorul societății.

Numele lui Gabriel Al-Baba se regăsește și în Aconnect RPA Solutions SRL, Aconnect International Software SRL și Netlink International SRL, toate din județul Timiș.

În 2022, Aconnect Smart Software SRL a declarat un angajat, profit peste 2,3 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 2,52 de milioane de lei.

Conform termene.ro, firme figurează cu opt contracte publice (Municipiul Săcele, Comuna Istria, Municipiul Brașov, Comuna Mihai Viteazu, Comuna Luncavița, dar și alte autorități contractante) și cinci achiziții directe (Municipiul Adjud, Comuna Suletea și Primăria Lugoj).

În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul de atribuire.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitații Tulcea
Aconnect Smart Software SRL, contract cu Primăria Slava Cercheză pentru debirocratizarea instituției (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii