Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții Constanța Primăria comunei Nicolae Bălcescu înființează un centru de colectare prin aport voluntar

ro

23 Sep, 2023 16:15 936 Marime text
  • Firmele declarate câștigătoare sunt LCS Ideal Top Construct și CSP Proiect Line


Primăria comunei Nicolae Bălcescu, județul Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, în ceea ce privește proiectarea, asistența tehnică și execuția lucrărilor în cadrul proiectului: „Înființare centru de colectare prin aport voluntar în comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța”.


Contractul semnat vizează servicii de proiectare în faza DTAC/PT/DE/CS, documentații necesare pentru obținerea acordurilor, avizelor si autorizațiilor aferente obiectivului de investiții, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări în cadrul proiectului: „Înființare centru de colectare prin aport voluntar în comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța”.

Valoarea totală a achiziției este de 1.860.032 lei, iar firmele declarate câștigătoare sunt LCS Ideal Top Construct și CSP Proiect Line. Atribuirea s-a efectuat pe 21 septembrie.

 

Despre LCS Ideal Top Construct SRL

Potrivit termene.ro, LCS Ideal Top Construct SRL a fost înființată în anul 2018, are sediul social în Constanța, pe strada Unirii nr. 22B și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 

Asociat unic și administrator figurează Andrei Lăcusteanu, al cărui nume se regăsește și la Activ LCS Development SRL și LCS Management & Construction SRL, ambele din Constanța.
 
Conform sursei citate, firma figurează cu o achiziție directă (Orașul Broșteni) și zece contracte publice (Compania Națională de Investiții SA, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Primăria Negru Vodă, dar și alte autorități contractante).

 
În 2022, firma LCS Ideal Top Construct SRL a declarat 21 de angajați, profit peste 550.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 7,57 milioane de lei.

 

Despre CPS Proiect Line SRL

Potrivit termene.ro, CPS Proiect Line SRL a fost înființată în 2011, are sediul social în Cluj-Napoca, pe strada Sfânta Vineri nr. 5 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Firma are un punct de lucru și în Năvodari.

 
Asociat unic și administrator este Silviu Rareș Pop, al cărui nume se regăsește și în ACE Proiect Vision SRL Cluj.
 

Conform sursei citate, CPS Proiect Line SRL figurează cu șase achiziții directe (CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Primăria Negru Vodă, Unitate de Asistență Medico Socială) și cinci contracte publice (Municipiul Beiuș, Municipiul Râmnicu Vâlcea, Primăria Negru Vodă, Spitalul de Urgență al MAI Prof. Dr. Dimitrie Gerota București).
 
În 2022, firma a declarat 23 de angajați, profit peste 2,69 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 4,91 de milioane de lei.

 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Licitații Constanța Primăria Murfatlar a atribuit contractul pentru echiparea edilitară în cartierul rezidențial din oraș (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii