Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Lumina a stabilit ce firmă va construi pista pentru biciclete din localitate

ro

31 Oct, 2023 17:00 1037 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe 6 octombrie 2023, însă rezultatul s-a publicat în SEAP la dată recentă
 
Primăria comunei Lumina a atribuit un contract, în urma unei licitații publice cu privire la realizarea obiectivului de investiții „Construire piste pentru biciclete în comuna Lumina, județul Constanța”.
 
Obiectul contractului de achiziție publica îl reprezinta: executia de lucrări pentru obiectivul de investitii: „Construire piste pentru biciclete in comuna Lumina Judetul Constanta“. Descrierea detaliata a lucrărilor ce vor face obiectul contractului de achiziție publica se regăseste în documentatiile tehnice si caietul de sarcini, documente publicate odată cu prezentul anunț de participare.
 
Pista pentru biciclete va avea o lățime de minimum 2m în mediul rural, inclusiv în extravilan o lungime de 3 Km. Descrierea generală a lucrărilor propuse a fi executate sunt prevăzute în detaliu în cadrul proiectului tehnic al investiției.
 
Atribuirea a avut loc pe 6 octombrie 2023, însă rezultatul s-a publicat în SEAP la dată recentă. Valoarea totală a contractului este de 1.595.857,81 lei, iar firma câștigătoare este Ambient One Construct SRL.
 
Despre Ambient One Construct


Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, societatea a fost înființată în anul 2006 și are sediul pe Strada Aluniș, Nr. 401, Viișoara, Județ Constanța.


Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 6.641.272 lei, pierdere de 876.749 lei și 22 de angajați.
 
Asociați sunt Adriana-Nicoleta Tudor și Zamfir Tudor, fiecare cu câte 50%. Administrator este Zamfir Tudor. Acesta mai apare ca asociat 55% și administrator la Todem Tudor SRL Viișoara, unic asociat și administrator la A&Z Splendid Construct SRL Viișoara și membru cooperator fondator 20% și administrator la Viisoara Farm Cooperativa Agricola Viișoara.

 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 

Citește și: 

 
Ce firmă se ocupă de reabilitarea unei parcări din localitatea Cobadin (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii