Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Daf Trans 2000 SRL va încasa de la Primăria Eforie peste jumătate de milion de lei. Iată ce contracte a obținut (DOCUMENTE)

ro

02 Apr, 2024 17:00 719 Marime text
  • Daf Trans 2000 SRL a semnat cu Primăria Eforie.
  • Societatea controlată de Florin Beu și-a adjudecat, prin negociere directă, două contacte.
  • Valoarea celor două contracte este de 593.800 lei.
 
Daf Trans 2000 SRL a obținut, prin negociere directă, de la Primăria Eforie două contacte. Este vorba despre contractul „Furnizare borduri“, în valoare de 270.000 lei, și contractul „Montare borduri“, în valoare de 323.800,19 lei. Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.

 

Despre Daf Trans 2000 SRL


 
Potrivit termene.ro, societatea Daf Trans 2000 Constanța a fost înființată în anul 2000 și are sediul social în Constanța, Parcela A 903/77 sola 99 lot 1 (intravilan), având ca obiect de activitate lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor. Asociat unic și administrator este Florin Beu. Potrivit termene.ro, Beu Florin mai este asociat în Roxtransexpres SRL, New Generation Consulting SRL și Regional Mining SRL.

În 2022, Daf Trans 2000 SRL, cu 138 de angajați, a declarat un profit peste două milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 81,95 de milioane de lei.
 
De la autorități publice din județul Constanța, DAF Trans 2000 SRL a obținut, prin negociere directă 31 de contracte. Printre acestea se numără: Orașul Eforie,  Comuna Amzacea, Comuna Mircea Vodă,  Comuna Chirnogeni, Comuna Corbu, Comuna Costinești și altele.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP. De asemenea, în secțiunea Documente puteți consulta lista contractelor adjudecate de firmă de la autprități publice din Constanța.

 
 
PRECIZĂRI:

 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
DAF Trans 2000 SRL, contract de peste 1 milion de euro cu Primăria Ovidiu! Ce lucrări va executa
 
Justiție Constanța: Nou termen în procesul dintre Daf Trans 2000 SRL și Garda Națională de Mediu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii