Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea achiziționează carburanți pentru parcul naval (DOCUMENT)

ro

31 Jul, 2023 15:48 1165 Marime text

• Ofertantul câștigător, firma Kasandra Impex SRL, are adresa sediului social în municipiul Tulcea, iar activitatea principală este „Comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate“.
 
Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Carburanţi pentru parcul naval al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea”, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Data contractului este 6 iulie 2023. Contractul are valoarea de 269.750 lei, ofertant câștigător fiind firma Kasandra Impex SRL.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, acordul cadru este valabil pe o perioadă de 12 luni de la data intrării în vigoare.
 
În baza acestuia, se vor achiziţiona carburanţi pentru parcul naval al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, în conformitate cu cerințele caietului de sarcini întocmit de Compartimentul Exploatare şi Reparaţii Auto pentru propulsia navelor şi ambarcaţiunilor utilizate la nivelul IPJ. Tulcea.
 
Despre Kasandra Impex SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 31 iulie 2023, firma Kasandra Impex SRL a fost înființată în anul 1996, adresa sediului social este în municipiul Tulcea, iar activitatea principală este „Comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate“.
 
În Kasandra Impex SRL asociat unic este Cristian Antonov, care are și calitatea de administrator, alături de Mirela Antonov.
 
Cristian Antonov mai apare, ca administrator, în firma Green Diesel Distribution SRL Tulcea.
 
În 2022, Kasandra Impex SRL a avut o cifră de afaceri de 30.236.422 lei, un profit de 801.939 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 14.
 
Platforma termene.ro informează că Kasandra Impex SRL are peste 900 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Getica 95 Com SRL îi furnizează energie electrică municipiului Tulcea (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii