Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CNAPMC SA, achiziție de motorină Euro Diesel în regim de scutire de la plata accizelor (DOCUMENT)

ro

05 Jan, 2024 17:00 802 Marime text

 
  • Ofertant câștigător este firma Kasandra Impex SRL, la care asociat unic este Cristian Antonov.
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Motorină Euro Diesel în regim de scutire de la plata accizelor“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Ofertant câștigător este firma Kasandra Impex SRL, contractul, în valoare de 1.190.000 lei, având data de 3 ianuarie 2024.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de furnizare de motorină Euro Diesel (conform cerințelor caietului de sarcini) necesară pentru navele din dotarea companiei, în regim de scutire de la plata accizei, cu asigurarea transportului la sediul beneficiarului (incinta Port Constanta), respectiv în tancul / tancurile navei / navelor menționate în notificarea emisă de entitatea contractantă.
 
Contractul are durata de 12 luni.
 
Despre Kasandra Impex SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 5 ianuarie 2024, firma Kasandra Impex SRL a fost înființată în anul 1996, sediul social este în municipiul Tulcea, iar obiectul principal de activitate este „Comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate“.
 
În Kasandra Impex SRL asociat unic este Cristian Antonov, care deține și calitatea de administrator, alături de Mirela Antonov. Cristian Antonov mai apare într-o firmă în funcțiune, Green Diesel Distribution SRL Tulcea.
 
În 2022, Kasandra Impex SRL a avut o cifră de afaceri de 30.236.422 lei, un profit de 801.939 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 14.
 
Platforma termene.ro informează că firma Kasandra Impex SRL are peste 900 de contracte câștigate - achiziții directe și în jur de 60 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 4 ianuarie 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Benzină și motorină cu livrare pe bază de carduri de credit pentru Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii