Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Tulcea achiziționează combustibil. Licitația a fost câștigată de două firme (DOCUMENT)

ro

12 Jul, 2023 18:00 1069 Marime text
  • Consiliul Județean Tulcea a încheiat un acord cadru, prin procedură simplificată, cu firmele Rompetrol Downstream și Kasandra Impex SRL
  • După cum se arată pe termene.ro, Rompetrol Downstream SRL are sediul social în Piața Presei Libere nr. 3-5, sectorul 1, București. Obiectul de activitate este „comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate” și anul înființării este 2000
  • Conform termene.ro, Kasandra Impex SRL are sediul pe strada Spitalului nr. 18, Tulcea, a fost fondată în data de 11 noiembrie 1996 și obiectul de activitate este „comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate”
 
Consiliul Județean Tulcea a încheiat un acord cadru, prin procedură simplificată, cu firmele Rompetrol Downstream și Kasandra Impex SRL.
 
Acordul cadru a fost încheiat la data de 10 iulie 2023.
 
Este vorba despre „furnizare combustibil pentru o perioadă de 24 de luni”.
 
Cele două loturi sunt:
  • Lot 1 – combustibil auto: motorină Euro 5 sub formă de bonuri valorice (BVC-uri);
  • Lot 2 – combustibil fără accize: benzină fără plumb CO95 sau echivalent.
 
Lotul 1 a fost câștigat de firma Rompetrol Downstream. Valoarea achiziției este 824.172,8 lei. Lotul 2 a fost adjudecat de Kasandra Impex SRL, în schimbul sumei de 112.200 de lei.
 
Despre Rompetrol Downstream
 
După cum se arată pe termene.ro, Rompetrol Downstream SRL are sediul social în Piața Presei Libere nr. 3-5, sectorul 1, București. Obiectul de activitate este „comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate” și anul înființării este 2000.
 
Asociații Rompetrol Downstream SRL sunt: Rompetrol Rafinare SA, KMG International N.V. (Țările de Jos) și Oilfield Exploration Business Solutions SA.
 
Rompetrol Rafinare SA este prezentă și în companiile: Rom Oil SA, Rompetrol Logisitcs SRL, Rompetrol Petrochemicals SRL și Rompetrol Quality Control SRL.
 
Administratorii Rompetrol Downstream SRL sunt: Batyrzhan Tergeussizov, Bauyrzhan Nugumanov, Claudiu – Mihai Conțanu, Cătălin Dumitru și Adrian Tohanean.
 
Compania are 879 de contracte publice încheiate, cu autorități contractante precum: Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva SA, Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA, CT BUS SA, ș.a.
 
Potrivit termene.ro, Rompetrol Downstream SRL a avut o cifră de afaceri în 2022 egală cu 16.572.205.378 de lei, un profit egal cu 190.013.893 de lei și media de angajați a fost de 438 de salariați.
 
Despre Kasandra Impex SRL
 
Conform termene.ro, societatea are sediul pe strada Spitalului nr. 18, Tulcea, a fost fondată în data de 11 noiembrie 1996 și obiectul de activitate este „comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate”.
 
Cristian Antonov deține calitatea de asociat unic în Kasandra Impex SRL, contribuind cu 50.790 de lei, potrivit termene.ro.
 
El și cu Mirela Antonov sunt administratorii.
 
Cristian Antonov mai figurează cu această funcție în Green Diesel Distribution SRL.
 
Kasandra Impex SRL a parafat 55 de contracte publice, printre contractanți numărându-se: Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime SA, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare Marină Grigore Antipa etc.
 
Conform termene.ro, firma a încheiatanul 2022 cu o cifră de afaceri egală cu 30.236.422 de lei, un profit egal cu 801.939 de lei și numărul mediu de angajați a fost egal cu 14.
 
Contractele subsecvente
 
Consiliul Județean Tulcea a încheiat și un contract subsecvent cu Rompetrol Downstream și Kasandra Impex SRL.
 
Contractul subsecvent aferent primului lot câștigat de Rompetrol Downstream are o valoare de 412.086,4 lei, iar cel aferent lotului doi adjudecat de Kasandra Impex SRL are o valoare de 56.100 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a încheiat un contract cu Kasandra Impex SRL. Care este valoarea achiziției (DOCUMENT)

Licitații Constanța. Rompetrol Downstream SRL furnizează motorină Euro 5 pentru CT BUS SA (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii