Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Tulcea va furniza motorină pentru navele din dotarea CN APMC (document)

ro

22 Mar, 2018 10:59 3778 Marime text
Compania Naţională "Administraţia Porturilor Maritime" SA Constanţa a încheiat un contract de furnizare motorină cu firma SC Kasandra Impex SRL. Valoarea contractului este de 295.000 lei, fără TVA.

Obiectul contractului, potrivit licitatiapublica.ro, este “furnizare motorina euro diesel pentru navele din dotarea companiei, în regim de scutire de la plata accizei, cu asigurarea transportului”.
 
Despre SC Kasandra Impex SRL

Societatea SC Kasandra Impex SRL a fost înființată în anul 1996, în municipiul Tulcea. Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 22 martie 2018, societatea are un capital social subscris de 50.790 lei, integral vărsat, divizat în 5.079 părți sociale, fiecare în valoare de 10 lei.

Unic asociat în cadrul firmei este Cristian Antonov, din Tulcea, acesta fiind și administratorul societății, alături de Mirela Antonov.
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate.
Potrivit Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 12.625.554 de lei, un profit de 1.031.066 lei și un număr mediu de 10 salariați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii