Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Firmele Transguard Security SRL și X Guard Security System asigură paza obiectivelor CN ACN SA (DOCUMENT)

ro

08 Feb, 2024 17:00 940 Marime text
  • Asocierea SC Transguard Security SRL - SC X Guard Security System SRL a câștigat contractul „Servicii de pază civilă fixă și pază prin patrulare auto la obiectivele CN ACN SA Constanța“.
  • Valoarea contractului este de 6.361.372,8 lei.
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a anunțat pe SEAP numele agentului economic care și-a adjudecat contractul „Servicii de pază civilă fixă și pază prin patrulare auto la obiectivele companiei“.
 
Contractul a fost semnat pe data de 23 ianuarie 2024 cu Asocierea SC Transguard Security SRL - SC X Guard Security System SRL și are o valoare de 6.361.372,8 lei. Durata contractului este de 12 luni.
 
În cadrul contractului, asocierea Transguard Security SRL - SC X Guard Security System SRL va presta următoarele servicii:

 
- asigurarea pazei și protecţiei angajaților, obiectivelor, bunurilor şi valorilor achizitorului, conform  Anexelor nr.1 și 2 la Caietul de Sarcini și programului stabilit pentru fiecare obiectiv în parte și a proceselor verbale de predare-primire amplasament;
- Asigurarea ordinii și liniștii în perimetrul obiectivelor încredinţate; - Asigurarea integrităţii personalului angajat al Achizitorului care işi desfăşoară activitatea în cadrul obiectivelor încredinţate;
- Monitorizarea permanentă în sistem video a obiectivelor în care există echipamente de supraveghere;
- Asigurarea pazei şi integrităţii sistemului de monitorizare a calităţii apei de pe CDMN şi CPAMN;
- Controlul accesului în incinta obiectivelor încredinţate.
-  Realizarea neîntreruptă a unui schimb de date între Achizitor, Prestator şi organele de poliţie, menit să prevină şi să stopeze fenomenul infracţional;
- Asigurarea serviciilor de către Prestator în domeniul protecției mediului.
 
Pentru prestarea serviciilor de pază sunt necesare un numar de posturi, astfel:
 
-    23 posturi fixe agent de pază, 24 h din 24 h;
-    1 post fix șef de tură, 24 h din 24 h – cerința în conformitate cu prevederile Art. 33, alin. 2 din HG 301 / 2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor;    
 -    6 posturi pază prin patrulare auto, 24 h din 24 h, distanța zilnică de parcurs la obiectivele companiei fiind de 360 km/24 ore.
Activitatea de pază se va desfăşura în conformitate cu prevederile Legii nr. 333/08.07.2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor si a HG nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 333/2003.
 

 
Despre Transguard Security SRL

 
 
Înființată în anul 2006, firma are sediul social pe bulevardul Mamaia nr. 122 Bis din Constanța și desfășoară activități de protecție și gardă. Asociat unic și administrator al firmei este Usmec Ileana-Corina.
 
De-a lungul anilor, firma Transguard Security SRL a semnat contract cu următoarele instituții: SNTFC „CFR Călători" SA,
Federația Română de Tenis, Centrul Român pentru Pregătirea si Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Orașul Murfatlar, CT BUS SA.
 
În anul fiscal 2022, firma cu 359 angajați a raportat o cifră de afaceri de 17.346.688 lei și un profit net de 1.877.262 lei.
 
 

Despre X Guard Security System SRL

 
 
Cu sediul pe strada Nicolae Bălcescu din Tunari, județul Ilfov, societatea X Guard Security System SRL a fost înființată în anul 2016 și desfășoară activități de protecție și gardă.
 
Asociații societății sunt Bercaru Ines Magdalena, cu 99% din capitalul social și Tarnaru Valentin, cu 1% din capitalul social. De administrarea societății se ocupă Valentin Tarnaru.
 
De-a lungul anilor, X Guard Security System SRL a mai încheiat contracte cu următoarele instituții publice: Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană, București, precum și cu Ministerul Tineretului și Sportului.
 
În anul fiscal 2022, firma cu 372 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 18.856.501 lei și o pierdere netă de 1.803.873 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP.

 
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

Citește și:
 
Valoarea contractului privind reabilitarea, modernizarea și extinderea Spitalului Județean de Urgență Tulcea, majorată cu 10% (DOCUMENT)
 
Au semnat cu DGASPC Constanța. Patru firme vor dota cele două case de tip familial și Centrul de Zi de Recuperare din Lumina (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii