Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au semnat cu DGASPC Constanța Patru firme vor dota cele două case de tip familial și Centrul de Zi de Recuperare din Lumina (DOCUMENT)

ro

06 Feb, 2024 17:00 921 Marime text
  • Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a publicat pe SEAP numele firmelor care au câștigat loturi din cadrul contractului de achiziție în vederea dotării celor două case de tip familial și a Centrului de Zi de Recuperare din comuna Lumina.
  • Câștigătoare au fost desemnate următoarele firme: Translima SRL, Mobteco Product SRL, Ovavinci SRL și Eurosting Aaw Industry SRL.
 
Deoarece Centrul de Servicii Comunitare „Orizont“ s-a închis, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a construit două case de tip familial în comuna Lumina, strada Morii nr.79 P, județul Constanța cu o capacitate de 16 locuri, destinate copiilor din cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Orizont”.
 
De asemenea, a fost reabilitat, modernizat și dotat imobilul situat în comuna Lumina, strada Morii nr.79 J, județul Constanța în vederea deschiderii unui Centru de Zi de Recuperare cu o capacitate de 30 de locuri, destinat beneficiarilor din cadrul Complexului de Servicii Comunitare ”Orizont” și din comunitate.
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a publicat pe SEAP numele firmelor care au câștigat loturi din cadrul contractului de achiziție „Furnizare produse în vederea dotarii a 2 case de tip familial din județul Constanța, localitatea Lumina, situate la strada Morii, nr.70 P și a unui Centru de Zi de Recuperare, situat în localitatea Lumina, strada Morii, nr.70 J în cadrul Proiectului «Închiderea Centrului de Servicii Comunitare Orizont»”.
 

Iată societățile care au semnat cu DGASPC

 
 
Contractul de frunizare „Aparatură electrocasnică“ (lotul1) a fost semnat pe data de 22 ianuarie cu Translima SRL și are o valoare de 67.520 lei.
 
De asemenea, contractul de frunizare „Mobilier“ (lotul 5) a fost semnat pe 22 ianuarie cu Mobteco Product SRL și are o valoare de 101.600,69 lei.
 
Contractul de frunizare „Echipamente Medicale“ (Lotul 11) a fost semnat pe 22 ianuarie cu Ovavinci SRL și are o valoare de 1.000 lei.
 
Contractul de frunizare „Aparatură/Mobilier Cabinete“ (lotul 15) a fost semnat pe data de 22 ianuarie cu Ovavinci SRL și are o valoare de 29.070 lei.
 
Contractul de frunizare „Mobilier“ (lotul 12) a fost semnat pe 22 ianuarie cu Mobteco Product SRL și are o valoare de 45.969 lei.
 
Contractul de frunizare „Echipament PSI“ (lotul 3)  fost semnat pe 22 ianuraie cu Eurosting Aaw Industry SRL și are o valoare de 8.260,51 lei.
 
Contractul de frunizare „Echipamente Medicale“ (lotul 4) a fost semnat pe 25 ianuarie cu Ovavinci SRL și are o valoare de 6.600 lei.
 
Contractul de frunizare „Diverse produse“ (lotul 6) a fost semnat pe data de 25 ianuarie cu Ovavinci SRL și are o valoare de 19.950 lei.
 
Contractul de frunizare „Diverse produse“ (lotul 13)  a fost semnat pe 25 ianuarie cu Ovavinci SRL și are o valoare de 2.448 leil.
 
Alte loturi au fost anulate. Este vorba despre: lotul 9 -  Furnizare Echipament Birotică, lotul 8 - Furnizare aparatură electocasnică, lotul 7 - Dotare spații de recreere, lotul 2 - Furnizare echipament birotică, lotul 14 -  Dotare spații de recreere, lotul 10 - Furnizare echipament PSI.
 

Despre Translima SRL


Înființată în anul 2006, Translima SRL are ca obiect de activitate intermedieri în comertul cu produse diverse. Sediul social al societății este în municipiul Galați, strada Frunzei nr.5.  Mariana Stan este asociat unic și administrator al societății.  În anul 2002, firma cu un singur angajat a raportat o cifră de afaceri de 1.546.113 lei și un profi de 96.533 lei.
 
Translima SRL a mai derulat contracte de Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02489 Galați și Liceul de Transporturi Auto "Traian Vuia".


Despre Mobteco Product SRL 

 
Mobteco Product SRL a luat ființă în anul 2004 și se ocupă de fabricarea de mobilă. Societatea are sediul social în București, strada Dolomitului. Vetrescu Ana-Maria este asociat unic și administrator.
 
Mobteco Product SRL a mai obținut contracte de la Consiliul Local al ​​comunei Bontida, Ministerul Apărării Naționale - Unitatea Militară 01853 Capu Midia,  Primăria oraș Sarmașu, județul Mureș, Curtea de Conturi a României, Serviciul de Informații Externe, Poliția Locală Sector 2, Ministerul Apărării UM 02412 Bucuresti, Primăria oraș Ciacova, județul Timiș.
 
În anul 2022, firma cu 19 angajați a declarat o cifră de afaceri de 6.310.909 lei și un profit de 685.928 lei.


Despre Ovavinci SRL

 
Cu sediul social pe srrada Grigore Alex. Ghica, nr. 12 din Suceava, Ovavinci SRL a fost înființată în 2013 și  desfășoară activități de comerț cu ridicata nespecializat. Asdciat unic și administrator este Ovadiuc F.Mugurel-Corneliu.
 
Ovavinci SRL a mai obținut contracte Spitalul Județean de Urgență Slatina, Spitalul Municipal Blaj, Spitalul Municipal Câmpina, Spitalul Municipal Sighetu Marmației, Spital Clinic Județean de Urgență Arad, Spitalul Municipal "Sfinții Doctori Cosma și Damian" Rădăuți, Spitalul Județean Târgu Jiu, Spitalul Municipal Blaj.
 
În anul fiscal 2022, firma cu 6 angajați a declarat o cifră de afaceri de 8.855.004 lei și un profit de 3.068.018 lei.
 
 

Despre Eurosting Aaw Industry SRL

 
Eurosting Aaw Industry SRL a fost înregistrată în anul 2011 și are desfășoară activități profesionale, știintifice și tehnice. Firma are sediul social pe strada Frasineț din Buzău. Asociat unic și administrator este Florin Roșu.
 
Eurosting Aaw Industry SRL a mai obținut contractecu Spital Municipal Râmnicu Sărat, Penitenciarul Miercurea Ciuc, Spitalul de Psihiatrie șI pentru măasuri de siguranță Sapoca, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, Grădinița cu Program Prelungit Mugurașii, Primăria orașului  Patarlagele, Administrața Lacuri Parcuri și Agrement București.
 
În anul 2022, firma cu 40 de angajați a raportat o cifră de afaceri de 50.943.056 lei și un profit net de 8.916.356 lei.
  

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentru documentarea articolului au fost folosite informații de pe termene.ro.
 
 
Citește și:

 
DGASPC Constanța. Proiect POR „Închiderea Complexului de Servicii Comunitare Orizont"

Licitații Constanța Protecția Copilului cumpără GPL cu până la 1,22 de milioane de euro, pentru centralale din unitățile subordonate(DOCUMENT)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii