Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CT BUS SA achiziționează lichid pentru tratarea gazelor de eșapament (DOCUMENT)

ro

20 Jun, 2023 13:41 1049 Marime text

 
  • Firmele Divvos SRL și New Design Composite SRL sunt ofertante câștigătoare.
 
CT BUS SA Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Lichid DEF”, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Acordul cadru de furnizare are data 30 mai a.c. Valoarea contractului este 696.000 – 715.200 lei, ofertante câștigătoare fiind firmele Divvos SRL și New Design Composite SRL.
 
Potrivit e-licitatie.ro, entitatea contractantă are în vedere achiziționarea de lichid DEF (lichidul pentru tratarea gazelor de eșapament Diesel) - minimum 240.000 - maximum 480.000 litri, pentru o perioada de trei ani.
 
Despre Divvos SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 20 iunie, Divvos SRL a fost înființată în anul 2006, are adresa la Micești, în județul Argeș, iar activitatea principală este „Fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic“.
 
Conform sursei citate, în Divvos SRL asociați sunt Cristian Mihai Pătru (cu 50%) și Ovidiu - Theodor Pătru (cu 50%), ambii îndeplinind și calitatea de administratori. Cristian Mihai Pătru mai apare într-o firmă în funcțiune, Terraqua Zero SRL (în care este asociat, cu 50%, și administrator), în timp ce Ovidiu - Theodor Pătru mai apare în două firme în funcțiune, Terraqua Zero SRL (în care este asociat, cu 50%, și administrator) și MCI Motors Technika SRL (asociat, cu 99,50%, și administrator).     
 
În 2022, Divvos SRL a avut o cifră de afaceri de 33.585.739 lei, un profit de 1.585.105 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 18.
 
Platforma termene.ro informează și că Divvos SRL are în jur de 450 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre New Design Composite SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 20 iunie, New Design Composite SRL a fost înființată în anul 2002, are adresa la Pitești, în județul Argeș, iar activitatea principală este „Fabricarea altor produse chimice n.c.a.“.
 
Conform sursei citate, în New Design Composite SRL asociați sunt Marian Doru (cu 50%) și Olimpia Doru (cu 50%), aceștia având și calitatea de administratori. Olimpia Doru mai apare într-o firmă în funcțiune,  Aici, Acum SRL (în care e asociat unic și administrator).    
 
În 2022, New Design Composite SRL a avut o cifră de afaceri de 54.623.168 lei, un profit de 16.047.271 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 40.
 
Platforma termene.ro informează și că New Design Composite SRL are în jur de 360 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
CT BUS SA Constanța achiziționează filtre pentru autobuze ISUZU (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii