Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CN CF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța, un nou contract subsecvent pentru revopsire tabliere metalice (DOCUMENT)

ro

18 Feb, 2024 14:40 719 Marime text
 
 
  • Achiziția le-a fost atribuită, prin anunț de atribuire la anunț de participare, firmelor (ofertante câștigătoare) Daria Const SRL și Construct Ing SRL.
 
CN CF CFR SA – Sucursala Regională CF Constanța – Unitate Operațională, ca autoritate contractantă, a încheiat un nou contract subsecvent, 75 / 14 februarie 2024, pentru „Revopsire tabliere metalice poduri pe liniile 800 între stațiile Fetești-Constanța, 804 între stațiile Fetești-Țăndărei, 804A între stațiile Andrășești - Căzănești, 807 între stațiile Ciulnița-Slobozia și 813 între stațiile Constanța-Eforie Sud“, achiziția fiindu-le atribuită, prin anunț de atribuire la anunț de participare, firmelor (ofertante câștigătoare) Daria Const SRL și Construct Ing SRL.
 
Valoarea contractului subsecvent e de 1.181.560,64 lei.

După cum se arată pe e-licitatie.ro, conform Instrucției 309, periodicitatea revopsirii podurilor dunărene este de cinci ani, respectiv șapte ani pentru restul podurilor metalice, iar menținerea în stare bună a protecției anticorozive a podurilor metalice de cale ferată presupune protejarea metalului împotriva ruginii care constituie principala cauză a degradării construcțiilor metalice.

Necesarul de revopsire poduri metalice restante și scadente în anul 2022 pe raza Sucursalei Regionale CF Constanța este de 227.928 mp/18.015 to.

În cadrul serviciilor de întreținere și reparație a elementelor infrastructurii feroviare sunt necesare și servicii de refacere a protecției anticorozive a tablierelor metalice, pentru menținerea capacității portante a structurilor pe durata normală de exploatare și asigurarea circulației trenurilor în condiții de siguranță.

Serviciile de revopsire a podurilor metalice CF care fac obiectul achiziţiei constau în: pregătirea prealabilă a suprafeţelor metalice prin spălare-degresare / sablare, curăţarea suprafeţelor metalice şi aplicarea sistemului de protecţie anticorozivă.

Despre SC Daria Const SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată duminică, 18 februarie 2024, firma Daria Const SRL a fost înființată în anul 1995, adresa sediului social este la Negrești-Oaș, în județul Satu Mare, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.

Sursa citată arată că asociat unic în Daria Const SRL este Vasile Cicio, care deține și calitatea de administrator.

În 2022, Daria Const SRL a avut o cifră de afaceri de 18.840.183 lei, un profit de 2.393.194 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 44.

Platforma termene.ro informează că Daria Const SRL are 25 de contracte câștigate - achiziții directe și 22 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 17 februarie 2024).
 
Despre SC Construct Ing SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată duminică, 18 februarie 2024, firma Construct Ing SRL a fost înființată în anul 1994, adresa sediului social este la Negrești-Oaș, în județul Satu Mare, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.

Sursa citată arată că asociat unic în Construct Ing SRL este Vasile Cicio, cel care are și calitatea de administrator.

În 2022, Construct Ing SRL a avut o cifră de afaceri de 17.419.175 lei, un profit de 3.823.928 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 27.

Platforma termene.ro informează că Construct Ing SRL are două contracte câștigate - achiziții directe și 14 contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 17 februarie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

 
Citește și:

Licitații Constanța
CN CF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța, contract de aproape 770.000 lei cu firma Construct ING SRL (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii