Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București asigură funcționarea în parametrii proiectați a complexului de instalații din stația CF Constanța Oraș

ro

13 Jan, 2024 16:26 774 Marime text
  • Contractul cadru (609 / 29 dec. 2023) are valoarea de peste 650.000 lei.

CN CF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Exploatare, întreținere, reparații tehnice curente la complexul de instalații aferent stației CF Constanța Oraș“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Ofertant câștigător este firma Viosil Instalconstruct SRL. Contractul cadru (609 / 29 dec. 2023) are valoarea de 658.764,64 lei, iar contractul subsecvent (610 / 29 dec. 2023) - 329.382,32 lei.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, achiziția are ca scop încheierea unui acord cadru pentru asigurarea funcționării în parametrii proiectați a complexului de instalații din stația CF Constanța Oraș. Exploatarea, întreținerea și reparațiile sunt asigurate de către o societate specializată.


Serviciul presupune: asigurarea încălzirii spațiilor, precum și întreținerea / supravegherea zilnică, reparații planificate și / sau accidentale, intervenții în caz de avarii, la centralele termice și instalațiile de asigurarea aer rece pentru stația CF Constanța Oraș.


În categoria reparațiilor intră și verificările / reviziile impuse de legislație, atât asupra centralei termice, a părților componente (vase expansiune, supape siguranță, etc), cât și a instalațiilor de asigurare microclimat pe timp de vară.


Valoarea celui mai mare contract subsecvent este de 329.983,88 lei fără TVA, pentru o perioadă de 12 luni.

 
  • Cantități minime acord cadru (durata 24 luni): 800 ore de reparații;
  • Cantități maxime acord cadru (durata 24 luni): 1.240 ore de reparații;
  • Cantități minime contract subsecvent (durata 12 luni): 400 ore de reparații;
  • Cantități maxime contract subsecvent (durata 12 luni): 620 ore de reparații.


Despre Viosil Instalconstruct SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 12 ianuarie 2024, firma Viosil Instalconstruct SRL a fost înființată în anul 2002, sediul social este în municipiul București, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat“.
 
Asociați în Viosil Instalconstruct SRL sunt Sebastian Florian Ilie (cu 50%) și Teodor Nicolae (cu 50%), cei doi având și calitatea de administratori.


Ilie Sebastian Florian mai apare într-o firmă în funcțiune, Expert Construcții Apartamente SRL (asociat, cu 40%, și administrator), în timp ce Teodor Nicolae mai apare în ATC Grup Invest 2000 SRL (asociat unic și administrator) și Expert Construcții Apartamente SRL (asociat, cu 60%, și administrator).       

 
În ce privește situația financiară pe anul 2022, Viosil Instalconstruct SRL a avut o cifră de afaceri de 9.266.039 lei și un profit de 447.640 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 13.     
 
Platforma termene.ro informează că firma Viosil Instalconstruct SRL are peste 200 de contracte câștigate - achiziții directe și peste 100 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 11 ianuarie 2024).
  
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 

Citește și:

Licitații Constanța
CN CF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța, contract de aproape 770.000 lei cu firma Construct ING SRL (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii