Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Bogjoinery Prod-Industrial, întreținere și reparații curente la construcții și instalații aferente de pe raza SRCF (DOCUMENT)

ro

26 Jan, 2024 15:21 727 Marime text

 
  • Asociat unic în Bogjoinery Prod-Industrial SRL este Damian Matei, care îndeplinește și calitatea de administrator.
 
CN CF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională, ca autoritate contractantă, a încheiat cu firma Bogjoinery Prod-Industrial SRL contractul subsecvent 47 / 22 ianuarie 2024 „Întreținere și reparații curente la construcții și instalații aferente de pe raza SRCF Constanța“ la contractul cadru 360 / 6 septembrie 2022.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, lucrările necesare a fi executate se referă la repararea sau înlocuirea elementelor de şarpantă, a învelitorilor din ţiglă şi tablă, refacerea hidroizolaţiilor la acoperişurile terasă, repararea sau înlocuirea jgheaburilor sau a burlanelor, zugrăveli interioare şi exterioare a clădirilor, vopsitorii interioare şi exterioare, înlocuirea tâmplăriei vechi care nu se mai poate repara, înlocuirea geamurilor sparte, înlocuirea pardoselilor degradate, înlocuirea de tronsoane din reţelele de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare în vederea limitării piederilor din reţele şi reducerii cheltuielilor cu utilităţile, repararea sau înlocuirea instalaţiilor sanitare, de încălzire, electrice, repararea şi curăţarea unor sobe de teracotă şi a unor coşuri de fum, repararea platformelor, peroanelor şi bordurilor din staţiile CF. 
 
Cantităţi minime acord cadru (24 luni): 496 obiective
Cantităţi maxime acord cadru (24 luni): 992 obiective
Cantităţi minime contract subsecvent (durata 6 luni): 248 obiective Cantităţi maxime contract subsecvent (durata 12 luni): 496 obiective
 
Despre Bogjoinery Prod-Industrial SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 26 ianuarie 2024, firma Bogjoinery Prod-Industrial SRL a fost înființată în anul 2018, sediul social este în Piatra-Olt, județul Olt,  iar obiectul principal de activitate este „Prelucrarea si fasonarea sticlei plate“.
 
Asociat unic în Bogjoinery Prod-Industrial SRL este Damian Matei, care îndeplinește și calitatea de administrator. Acesta mai apare în Matei D. Damian Persoană Fizică Autorizată, Solid Provider SRL (asociat unic și administrator) și Grup Baff Betoane SRL (administrator).
 
În ce privește situația financiară pe anul 2022, Bogjoinery Prod-Industrial SRL a avut o cifră de afaceri de 8.168.677 lei și un profit de 1.726.793 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 15.    
 
Platforma termene.ro informează că firma Bogjoinery Prod-Industrial SRL are aproape 50 de contracte câștigate - achiziții directe și peste 30 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 25 ianuarie 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
O firmă din Piatra - Olt, lucrări de întreținere și reparații curente la construcții și instalații aferente de pe raza SRCF Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii