Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CN CF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța, contract de aproape 770.000 lei cu firma Construct ING SRL (DOCUMENT)

ro

31 Oct, 2023 15:07 836 Marime text

 
  • Construct ING SRL are sediul social la Negrești – Oaș și este controlată de Vasile Cicio.
 
CN CF CFR SA – Sucursala Regională CF Constanța – Unitate Operațională, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Lucrări de consolidare a liniei de garare MapN, din stația CF Nicolae Bălcescu, ce deservește UM 01837“,ׅ achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Ofertant câștigător este firma Construct ING SRL, contractul, în valoare de 769.592,49 lei, având data de 17 octombrie 2023.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, lucrările au drept scop înlocuirea schimbătorului de cale existent nr. 1 - Ramificație Mihail Kogălniceanu (RMK), care implică următoarele operaţii principale:
 
1. Demontarea și scoaterea din cale a vechiului aparat de cale.
2. Lucrări de amenajare şi consolidare a platformei căii pe amplasamentul aparatului de cale.
3. Montarea / înlocuirea propriu-zisă a aparatului de cale.
4. Lucrări de rectificare a poziţiei aparatului de cale în profilul în lung/în plan orizontal.
5. Încărcarea, transportul şi depozitarea corespunzătoare a materialelor de cale rezultate în urma lucrărilor de înlocuire.
 
Locul principal de executare este pe linia curentă 812 Medgidia - Tulcea, pe raza de activitate a Secției L2 Medgidia, conform specificațiilor Caietului de sarcini.
 
Potrivit sursei citate, aparatul de cale tip schimbător de cale simplu nr. 1 RMK este amplasat la km 24+369, în linie curentă, între stațiile Nicolae Bălcescu și Târgușor Dobrogea, pe linie secundară neelectrificată, fără circuite de cale CED.
 
Manevrarea acestuia se efectuează cu dispozitiv manual de manevră cu contragreutate, tip ,,ghiulea”.
 
Viteza de circulație peste acest aparat de cale este de 80 km/h pe directă și de 30 km/h în abatere. Sub acțiunea materialului rulant, atât reperele metalice, cât și traversele speciale din lemn au suferit uzuri fizice și deteriorări ale elementelor de prindere șină-traversă la limita toleranțelor prevăzute de instrucțiile de specialitate.
 
Schimbatorul nr. 1 RMK, cu uzuri pronunțate ale elementelor componente, montat pe traverse din lemn, se înlocuiește cu un aparat de cale nou, montat pe traverse din beton precomprimat.
 
Se realizează consolidarea platformei căii, refacerea capacității drenante a prismei de piatră spartă, lucrarea având drept rezultat scontat readucerea elementelor căii în toleranţele impuse de instrucţiile de serviciu, în vederea desfăşurării circulaţiei și manevrei convoaielor feroviare în condiţii de siguranţă.
 
Durata de execuţie este de maxim 45 de zile calendaristice de la data prevăzută în ordinul de începere a lucrărilor, dar nu mai târziu de 1 decembrie 2023.
 
Despre Construct ING SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 28 septembrie 2023, firma Construct ING SRL a fost înființată în anul 1994, adresa sediului social este la Negrești - Oaș, în județul Satu Mare, iar obiectul de activitate este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 
În Construct ING SRL asociat unic este Vasile Cicio, cel care are și calitatea de administrator. Acesta mai apare în două firme în stare de funcționare, Sabflor Imob SRL Satu Mare (în care e asociat, cu 33%, și administrator) și Daria Const SRL Satu Mare (asociat unic și administrator).
 
În 2022, Construct ING SRL a avut o cifră de afaceri de 17.419.175 lei, un profit de 3.823.928 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 27.
 
Platforma termene.ro informează că Construct ING SRL are 13 contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 30 octombrie 2023).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Licitații Constanța
Firma Construct ING SRL, din Negrești – Oaș, execută lucrări de reparații pe Linia 814 Palas - Port B (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii