Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație importantă! Este vizat personalul din Forțele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state (DOCUMENT)

ro

11 Jun, 2024 11:20 517 Marime text


UM 02022 Constanța - Baza Logistică Navală achiziționează servicii de asigurare facultativă de viață pentru personalul din Forțele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state.
 
Acordul cadru prevede prestare servicii de asigurare facultativă de viață pentru personalul din Forțele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state, în perioada 31.05.2024-30.08.2024 - 92 de zile, 400 de persoane .
 
Contractul - în valoare de 423.200 de lei - a fost atribuit companiei Asirom Vienna Insurance Group.
 
Potrivit termene.ro, Asigurarea Românească Asirom Vienna Insurance Group SA are sediul în București, a fost înființată în anul 1992 și obiectul de activitate este „alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)”.
 
Acționarii societății sunt: Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (Austria), LVP Holding GMBH (Austria) și listă acționari persoane fizice și juridice.
 
Ionuț – Bogdan Zamfirescu, Wolfgang Hajek și Paul – Gabriel Zarzara apar ca membri în directorat.
 
Conform RECOM, Paul – Gabriel Zarzara apare în firma radiată Geopat.Systems SRL.
 
Potrivit termene.ro, Asigurarea Românească Asirom Vienna Insurance Group SA are câștigate 10.324 de cumpărări directe și 510 licitații publice.
 
În ce privește situația financiară pe anul 2022, Asigurarea Românească Asirom Vienna Insurance Group a avut venituri totale de 1.180.683.334 lei, o pierdere netă de 2.523.516 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 666.      
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
IPJ Constanța, cumpărări directe de la GMB Computers SRL! Iată ce cumpără polițiștii (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii