Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța, cumpărări directe de la GMB Computers SRL! Iată ce cumpără polițiștii (DOCUMENTE)

ro

10 Jun, 2024 14:08 733 Marime text
 
 
  • Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa se organizează şi funcţionează potrivit Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române şi desfăşoară activităţi de menţinere a ordinii şi liniştii publice, a siguranţei cetăţeanului, de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional şi de identificare şi contracarare a acţiunilor elementelor care atentează la viaţa, libertatea, sănătatea şi integritatea persoanelor, a proprietăţii private şi publice, precum şi a altor interese legitime ale comunităţii.
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa face mai multe cumpărări directe de la compania GMB Computers SRL, cu sediul în Constanța, în valoare totală de peste 330 mii lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, IPJ Constanța achiziționează de la GMB Computers SRL servicii de reparații imprimante laser monocrom A4 și servicii de reparații pentru stații de lucru portabile – valoarea estimată a contractului fiind de 136.000 de lei, servicii de reparare și de întreținere a echipamentului de securitate – valoare estimată de 49.757 de lei, conductoare electrice pentru sisteme de control de acces – estimare 38.268.92 de lei, imprimante laser Konica Minolta Bizhub 4000i, Konica Minolta Bizhub 4020i – estimare 50.742.99 de lei, dar și diverse servicii de întreținere și de reparare – valoarea estimată a contractului fiind de 59.882 de lei.
 
Despre GMB Computers
 
Conform Termene.ro, GMB Computers SRL are sediul în Constanța, pe strada Traian nr. 68A, a fost înființată pe 9 noiembrie 1992, se ocupă de „repararea calculatoarelor și a echipamentelor periferice” și este controlată de Mircea Boldea Colcear, care este și administratorul societății.
 
Mircea Boldea Colcear mai apare în Cablenet SRL.
 
Pentru anul 2023, GMB Computers SRL (cu 76 de angajați) a declarat o cifră de afaceri netă de 19.757.413 de lei și un profit net 2.750.898 de lei.
 
Conform termene.ro, GMB Computers SRL are încheiate mai multe contracte publice.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Despre IPJ Constanța
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa se organizează şi funcţionează potrivit Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române şi desfăşoară activităţi de menţinere a ordinii şi liniştii publice, a siguranţei cetăţeanului, de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional şi de identificare şi contracarare a acţiunilor elementelor care atentează la viaţa, libertatea, sănătatea şi integritatea persoanelor, a proprietăţii private şi publice, precum şi a altor interese legitime ale comunităţii.
 
Echipa managerială a IPJ Constanța
 
Chestor de poliție Dumitru Bîltag – împuternicit șef al inspectoratului
 
Comisar-șef de poliție Nicolae Simion - adjunct al șefului inspectoratului
 
Comisar-șef de poliție Daniel Ovidiu Cătană – împuternicit adjunct al șefului inspectoratului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
CN ACN SA a cumpărat echipamente IT. Ce firmă le furnizează (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii