Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forțele Navale Române a cumpărat servicii de asigurare de viață facultativă pentru personal. Iată suma alocată!

ro

26 Aug, 2023 15:58 1031 Marime text
  • Firma câștigătoare este Fast Broker – Broker de Asigurare – Reasigurare SRL.
  • Administrator în Fast Brokers – Broker de Asigurare – Reasigurare SRL este Iulian Valentin Gheorghiu

Ministerul Apărării Naționale - UM 02022 Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, privind contractarea de servicii de asigurare facultativă de viață pentru personalul din Forțele Navale.

Conform contractului, vorbim de servicii de asigurare facultativă de viață pentru personalul aeronavigant din Forțele Navale ce execută misiuni aeronautice, cât și servicii de asigurare facultativă de viață pentru personalul care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state. Valoarea totală a achiziției este de 765.486 lei. Contractul a fost semnat pe 29 iulie 2023, iar rezultatul licitației a fost publicat recent pe platforma SEAP.

Firma câștigătoare este Fast Broker - Broker de Asigurare - Reasigurare SRL.
 

Despre Fast Brokers - Broker de Asigurare - Reasigurare SRL

Firma a fost înființată pe 31 iulie 2002, are sediul pe strada Mircea Vulcănescu nr. 80, sectorul 1, București și obiectul de activitate este „activități ale agenților și brokerilor de asigurări”.

Asociații Fast Brokers - Broker de Asigurare - Reasigurare SRL sunt Liliana Gheorghiu și Iulian Valentin Gheorghiu. Cei doi sunt, de asemenea, asociați în Fast Concept Consulting SRL.

Administrator în Fast Brokers - Broker de Asigurare - Reasigurare SRL este Iulian Valentin Gheorghiu. Potrivit termene.ro, compania a raportat în 2022 un profit net de 2.052.676 lei la 9 angajați.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Fast Brokers - Broker de Asigurare a semnat cu CN APM Constanța pentru răspunderea profesională a membrilor Consiliului de Administrație (Document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii