Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:29 19 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța. Primăria Municipiului Mangalia construiește un depou de autobuze electrice. Detalii din contract (document)

ro

11 Sep, 2021 16:36 1946 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este de 3.655.080,85 lei.
Primăria Municipiului Mangalia a organizat o licitație pentru pentru achiziția de servicii cu privire la construcția unui depou de autobuze electrice, aferent planului de mobilitate urbană în cadrul proiectului „sprijinirea mobilității urbane durabile la nivelul municipiului Mangalia.
 
Contractul a fost atribuit pe 2 septembrie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 8 septembrie.
 
Societatea care s-a ocupat de achiziția serviciilor cu privire la construcția unui depou de autobuze electrice este Primăria Municipiului Mangalia.
Obiectul contractului îl constituie „construirea unui depou de autobuze electrice aferente planului de mobilitate urbană durabilă. Pe niveluri, funcțiunile imobilelor sunt: 1. HALA ÎNCERCĂRI (regim de înălțime Parter), 2. HALA REPARAȚII (regim de înălțime Parter + 1 Etaj). Imobilul ce se va construi va avea structura de rezistență alcătuită din structura metalică.

Fundațiile sunt izolate, te tip talpă și cuzinet. Învelitoarea clădirilor este din panou sandwich de 10cm grosime. Prin lucrările și intervențiile care se vor realiza nu se vor afecta construcțiile învecinate. Se vor executa finisaje din rigips. În spațiile umede (băi și grupuri sanitare) se vor executa pardoseli și placări la pereți cu plăci ceramice pentru interior, antiderapante. Vopsitoriile la pereți și tavane se vor executa cu vopsele lavabile pentru interior, aplicare în dublu strat, după amorsarea prealabilă a suprafețelor. În restul spațiilor, mai puțin cele umede, finisajele la pardoseală se vor executa cu PVC. Tavanele vor fi de tip casetat”.

Numărul zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor – 6 zile.

Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare cu 3 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor, în condițiile în care solicitările se vor adresa cu cel puțin 6 zile înainte de termenul stabilit pentru depunere a ofertelor.

Valoarea totală a contractului este de 3.655.080,85 lei, iar societatea câștigătoare este IULMARIND.

Despre societatea IULMARIND


Potrivit Confidas, societatea comercială a fost înființată în anul 2011, cu sediul social în Municipiul Mangalia, Str. Walter Mărăcineanu.

Asociați sunt Ungureanu Tudor cu un procent de 70% și Ungureanu Daniel Mihai cu un procent de 30%.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă construcţia de nave şi structuri plutitoare.

În anul 2020, cifra de afaceri a societății a atins 850.609 lei, profit 22.020 lei și un număr mediu de 4 angajați. În anul 2019, societatea comercială a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 464.521 lei, profit 4.153 lei și un număr mediu de 4 salariați.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

Comentarii