Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:25 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hrana deţinuţilor de la Penitenciarul Poarta Albă asigurată de o firmă din Constanţa (document)

ro

11 Apr, 2017 20:52 3484 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Penitenciarul Poarta Albă a atribuit recent un contract de furnizare carne de pasăre unei firme din Constanţa. Potrivit licitatiapublica.ro obiectul procedurii îl constituie achiziţia de carne de pasăre pentru asigurarea hrănirii persoanelor private de libertate prin încheierea de acord cadru cu un operator economic. Criteriul de atribuire al contractului l-a reprezentat preţul cel mai scăzut, iar din cele cinci oferte primite s-a stabilit drept câştigătoare societatea Geocor Trade Imp-Exp SRL, din Constanţa care va livra produsele solicitate contra sumei de 237.765 lei.

Despre Geocor Trade Imp-Exp SRL

Firma Geocor Trade Imp-Exp SRL din Constanţa are, conform Registrului Comerţului (interogat la data de 10 aprilie 2017), un capital social de 502.500 de lei, integral vărsat, echivalent cu 68.140 de euro, cu participare străină de 301.500 de lei, echivalent în euro 68.140 de lei. Asociaţi sunt Commsecure Limited, persoană juridică din Cipru, sediul social în Nicosia, Adroditis nr. 25, care a contribuit la capitalul social al firmei cu 301.500 de lei, echivalent a 68140 de euro şi Leonard Cristian Nedelcu, din Constanţa, acesta fiind şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate principal al Geocor Trade Imp-Exp SRL este comerţul cu ridicata al cărnii şi produselor din carne. Potrivit datelor furnizate de Ministerul de Finanţe, pentru anul 2015 societatea a declarat o cifră de afaceri netă de 79.588.346 de lei, un profit net de 2.544.933 de lei şi 20 de angajaţi.

Am încercat să luăm un punct de vedere din partea SC Geocor Trade Imp-Exp cu privire la acest contract dar reprezentanţii societăţii nu au răspuns apelurilor venite din partea reporterilor ZIUA de Constanţa.

În secţiunea Documente pot fi consultate anunțurile de atribuire publicate pe licitatiapublica.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii