Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma care a mobilat Administrația Prezidențială, contract câștigat la Constanța! (DOCUMENT)

ro

22 Dec, 2022 00:00 2215 Marime text
 
 
  • Contractul – în valoare de 1.335.000 de lei – a fost atribuit societății Ovo Design Furniture Group SRL.
  • Firma se ocupă de fabricarea de mobilă și este controlată de compania cipriotă Iforas Limited (99,9%), restul părților sociale revenind lui Nicolae Cincă, care mai apare în firmele Moara cu Noroc Gogoșari SRL (în funcțiune).
  • Potrivit Confidas.ro, compania Ovo Design Furniture Group SRL a încheiat 270 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 51.890.034,36 de lei.
  • Printre autoritățile contractante se află Administrația Prezidențială, Camera Deputatilor și Curtea Constituțională a României.
 
 
Universitatea Maritimă din Constanța cumpără mobilier! Potrivit licitatiapublica.ro, contractul presupune dotarea cu mobilier executat conform ultimelor tehnologii din domeniu, estetic, rezistent la uzură, de calitate superioară, la prețuri minime, a spațiilor investițiiei „Extindere, Reabilitare, Modernizare și Echipare Infrastructură Educațională Universitară Corp B – Baza Nautica (sediu lac Mamaia) str. Cuarțului, nr. 2, Constanța.
 
Conform sursei mai sus citată, achiziționarea produselor corespunzătoare celor patru loturi este necesară pentru a crea studenților un mediu educațional corespunzător, cu o baza materială modernă, prin îmbunătățirea sistemului de învățământ și adaptarea la normele și standardele europene, în vederea pregătirii specialiștilor necesari activităților de transport maritim.
 
Contractul – în valoare de 1.335.000 de lei – a fost atribuit societății Ovo Design Furniture Group SRL.
 
Despre Ovo Design Furniture Group
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 21 decembrie 2022, compania Ovo Design Furniture Group a fost înființată în 2002 și are sediul social în orașul Chitila, din Ilfov, pe strada Banatului, nr. 1.
 
Firma se ocupă de fabricarea de mobilă și este controlată de compania cipriotă Iforas Limited (99,9%), restul părților sociale revenind lui Nicolae Cincă, care mai apare în firmele Moara cu Noroc Gogoșari SRL (în funcțiune).
 
Ovo Design Furniture Group este administrată de Antoaneta Mădălina Mișu.
 
Pentru anul trecut, firma a raportat un profit de 990.719 de lei.
 
Compania are puncte de lucru în mai multe zone din țară, printre care Eforie Nord, județul Constanța.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Ovo Design Furniture Group SRL a încheiat 270 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 51.890.034,36 de lei.
 
Printre autoritățile contractante se află Administrația Prezidențială, Camera Deputatilor și Curtea Constituțională a Romțniei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Academia Navală cumpără fotolii, prezidiu și pupitru de aproape 55.000 de euro, pentru Sala Senatului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii