Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:32 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fidelitate marca RAEDPP Încă un contract de peste jumătate de milion de lei pentru firma finei lui Nicuşor (document)

ro

16 Jul, 2014 00:00 1904 Marime text
Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanța (RAEDPP) a atribuit, săptămâna trecută, un contract de servicii de pază a sediilor sale şi a obiectivelor de interes local aflate în administrarea sa. Potrivit anunțului nr. 148215/15.07.2014, contractul a fost atribuit prin licitație deschisă, autoritatea contractantă primind o singură ofertă. Evaluat, inițial, la suma de 719.250 de lei, contractul a fost atribuit la data de 11 iulie, pentru 698.700 de lei firmei Conpress Holding SRL.
Fix la 11 iulie 2013, RAEDPP atribuia un contract cu acelaşi obiect aceleiaşi firme, pentru suma de 736.644 de lei.
Cine este însă SC Conpress Holding SRL? Nimeni alta decât una dintre firmele în care figurează ca asociat Sorin Gabriel Strutinsky. Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, Strutinsky este asociat în această societate cu Sanda Ciocoiu, cumătra preşedintelui Consiliului Județean Constanța, Nicuşor Constantinescu, şi cu Gheorghe Mihail Cârciog. La sfârşitul anului 2013, societatea declarase o cifră de afaceri de 10.220.402 lei, un profit de 317.986 de lei şi 398 de salariați.

În baza de date a Registrului Comerţului, Sorin Gabriel Strutinsky figurează ca făcând parte, de-a lungul timpului, şi din următoarele firme: ABC Press SRL, cu sediul în Ploieşti, Prahova, Beton Expres SRL, cu sediul în Constanţa, Conpress Advertising SRL, cu sediul în Constanţa, Conpress Group SRL, cu sediul în Constanţa, Consorţiu Antreprenorial Constanţa SRL, cu sediul în Constanţa, Energy Power Services SRL, cu sediul în Constanţa, Eolica Investments SRL, cu sediul în Constanţa, G Point Outdoor Advertising & More SRL, cu sediul în Voluntari, Ilfov, Ideea Contrast SRL, cu sediul în Sinoe, județul Constanța, KLD Services SRL, cu sediul în Constanța, M&D Farers Invest SRL, cu sediul în Constanța, Marin SRL, cu sediul în Ovidiu, Mediapress Investment SRL, cu sediul în Craiova, Mira Press SRL, cu sediul în Deva, North Bridge Energies SRL, cu sediul în Constanța, Pan Argeş Press SRL, cu sediul în Piteşti, Relax Bicaz SRL, cu sediul în Buhalnița, Neamț, Roca Oil SRL, cu sediul în Constanța, Sebring Consulting SRL, cu sediul în Constanța, Soti Cable Neptun, cu sediul în Constanța, Te-Press SRL, cu sediul în Târgovişte, Telegraf Advertising SRL, cu sediul în Constanța, Tutun şi Ziare Bacău SRL, cu sediul în Bacău, Tutun şi Ziare Botoşani, cu sediul în Botoşani, Tutun şi Ziare Neamț, cu sediul în Bacău, Tutun şi Ziare Retail SRL, cu sediul în Constanța, Xenoti SRL, cu sediul în Mamaia, la Complex Flora.
Sanda Ciocoiu, cel de-al doilea asociat, mai figurează, în prezent, în SC Conpress Holding SRL şi în SC Conpress Security SRL, ambele cu sediul în Constanța.
În ceea ce îl priveşte pe Gheorghe Mihail Cârgiog, cunoscut şi ca mentorul afacerilor trioului Mazăre - Constantinescu - Strutinsky, acesta s-a stins din viață în vara lui 2011. Chiar şi aşa, el figurează, încă, la Registrul Comerțului, în firme precum C.M.C. International Holding SRL, Editura Cuvântul SRL, Moara cu Noroc Argeşană SRL, Conpress Advertising, Conpress Group, Muca&Co Prod Com SRL, Pâinea Argeşană SRL, Romkatel SRL, Sigma Trading SA, Soti Cable Neptun SRL, Telegraf Advertising SRL şi Xenoti SRL.

Ti-a placut articolul?

Comentarii