Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:58 26 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Europrotect Security SRL, contract cu Direcția Întreținere și Administrare Patrimoniu Tulcea. Iată obiectul achiziției

ro

16 Dec, 2020 08:06 2343 Marime text
  • Direcția Întreținere și Administrare Patrimoniu Tulcea cumpără servicii de pază bunuri, valori și persoane la obiectivele sale, anunț ce poate fi consultat în secțiunea „Documente“. 
  • Valoarea contractului este de  24.177.552 lei.  
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Servicii de pază bunuri, valori și persoane la obiectivele DIAP Tulcea".  

Societatea care se vor ocupa de serviciile de pază este Europrotect Security SRL. Valoarea contractului este de 1.124.436.461 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 17.11.2020.
 
Descrierea contractului

Servicii de pază, bunuri, valori şi personae la obiectivele D.I.A.P. Tulcea.
Pentru asigurarea pazei bunurilor, valorilor si persoanelor la obiectivele de interes public ale Municipiului Tulcea, aflate in administrarea Direcţiei Întreţinere şi Administrare Patrimoniu Tulcea, este necesar încheierea unui contract de prestări servicii de pază cu o firmă specializată.
 
Firma câștigătoare este Europrotect Security SRL .

Europrotect Security SRL, în datele Registrului Comerțului 

Cu sediul social în județul Teleorman, municipiul Alexandria, firma a fost înmatriculată în anul 2012. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Cristian Baicu, născut pe 18.09.1969, în Alexandria, județul Teleorman, este asociat unic. Administratorul societății este Adrian Alin Miu, născut pe 28.05.1980, în Cervenia, județul Teleorman. Europrotect Security SRL desfășoară activități de protecție și gardă.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii