Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:21 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie CNSC. DRDP Constanţa reclamată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor

ro

26 Jul, 2021 00:00 849 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat recent  o decizie transmisă prin mijloace electronice de Europrotect Security 
  • Contestatarul a solicitat obligarea autorității contractante la anularea actului, raportului procedurii de atribuire și a actelor subsecvente pentru contractul de achiziție publică având ca obiect „Servicii de pază umană cu posturi de pază înarmate la sediile de încasare Fetești, Agenției de Încasare Giurgeni și la podul rutier peste Dunăre la Giurgeni – Vadu Oii – DRDP Constanța
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis
  • contestația formulată de Europrotect Security  în contradictoriu cu autoritatea DRDP Constanța

 
 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat recent  decizia nr. 1577/C5/1621 la contestația nr. 2714/01.07.2021, transmisă prin mijloace electronice de Europrotect Security  cu sediul în municipiul Alexandria, reprezentată legal prin Miu Adrian, împotriva comunicării rezultatului procedurii de atribuire „simplificată” online, fără etapă finală de licitație electronică a contractului de achiziție publică având ca obiect „Servicii de pază umană cu posturi de pază înarmate la sediile de încasare Fetești, Agenției de Încasare Giurgeni și la podul rutier peste Dunăre la Giurgeni – Vadu Oii – Direcția Regională de Drumuri și Poduri  Constanța”.

 
Contestatarul a solicitat obligarea autorității contractante la anularea actului atacat, a raportului procedurii de atribuire și a actelor subsecvente acestuia, ca fiind netemeinice și nelegale și la reevaluarea ofertei situată pe locul 1 în conformitate cu aspectele ce urmează a fi sesizate, respectiv cu legislația în vigoare.
 
Pentru aceste motive, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis
contestația formulată de Europrotect Security  în contradictoriu cu autoritatea DRDP Constanța și anulează, în parte, raportul procedurii nr. 30365/24.06.2021 și actele subsecvente acestuia, respectiv referirile la oferta depusă de Romold SRL și la aplicarea criteriului de atribuire și obligă autoritatea contractantă, ca în termen de 10 zile de la primirea prezentei decizii, să continue procedura de atribuire prin reevaluarea ofertei depuse Romold SRL cu respectarea documentației de atribuire, a legislației incidente și a celor reținute în motivare.
 
Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate. 
 

Europrotect Security SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Cu sediul social în județul Teleorman, municipiul Alexandria, firma a fost înmatriculată în anul 2012. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Cristian Baicu, născut pe 18.09.1969, în Alexandria, județul Teleorman, este asociat unic. Administratorul societății este Adrian Alin Miu, născut pe 28.05.1980, în Cervenia, județul Teleorman. Europrotect Security SRL desfășoară activități de protecție și gardă.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii