Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:37 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Teleorman a semnat cu DRDP Constanţa. Va asigura paza umană în sediile subunităţilor direcţiei (document)

ro

13 Mar, 2018 00:00 781 Marime text
Contractul „Servicii de pază umană la sediile subunităţilor DRDP Constanţa“ a fost atribuit de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA societăţii Europrotect Security SRL. Valoarea contractului atribuit este de 1.657.324,8 lei fără TVA.
 
Achiziţia s-a făcut prin negociere fără anunţ de participare. Justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare este „situaţie de urgenţă extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă, în conformitate cu condiţiile stricte stabilite în directivă“.
 

Europrotect Security SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2012, firma are sediul social în municipiul Alexandria, judeţul Teleorman. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale de 10 lei. Cristian Baicu, născut pe 18.09.1969, în Alexandria, este asociat unic. Administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de protecţie şi gardă, este Adrian Alin Miu, născut pe 28.05.1980, în Cervenia, judeţul Teleorman.
 
Activităţi secundare constau în cultivarea orezului; cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor; cultivarea tutunului; cultivarea plantelor pentru fibre textile; cultivarea fructelor oleaginoase; cultivarea plantelor pentru prepararea băuturilor; creşterea cailor şi a altor cabaline; creşterea ovinelor şi a caprinelor; silvicultură şi alte activităţi forestiere; colectarea produselor forestiere nelemnoase din flora spontană; activităţi de servicii anexe silviculturii; pescuitul în ape dulci;
acvacultura în ape dulci; fabricarea biscuiţilor şi pişcoturilor; fabricarea prăjiturilor şi a produselor conservate de patiserie; fabricarea macaroanelor, a tăieţeilor, a cuşcuşului şi a altor produse făinoase similare; fabricarea vinurilor din struguri; fabricarea de articole de lenjerie de corp; fabricarea altor articole de îmbrăcăminte şi accesorii; tipărirea ziarelor; servicii pregătitoare pentru pretipărire; legătorie şi servicii conexe; repararea echipamentelor electrice; repararea altor echipamente; comerţ cu amănuntul al băuturilor, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al produselor din tutun, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al altor produse alimentare, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al florilor, al plantelor şi al seminţelor; comerţ cu amănuntul al animalelor de companie şi al hranei pentru acestea, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al ceasurilor şi al bijuteriilor, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate; activităţi ale portalurilor web; activităţi ale agenţiilor de ştiri; agenţii imobiliare; administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract şi altele.
 
Punctele de lucru ale societăţii sunt următoarele: municipiul Alexandria, strada Dunării nr. 173, bloc 1604, scara A, ap. 1, judeţul Teleorman; municipiul Alexandria, strada Viilor nr. 3, judeţul Teleorman; municipiul Alexandria, strada Dunării nr. 173, bloc 1604, scara A, ap. 1.
 
În anul fiscal 2014, Europrotect Security SRL a avut 251 de salariaţi, o cifră de afaceri de 6.307.138 de lei şi un profit de 1.517.621 de lei. De asemenea, în anul 2015, firma cu 383 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 8.606.876 de lei şi un profit de 191.978 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 471 de salariaţi, cifră de afaceri de 14.936.804 lei şi profit de 2.053.490 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citeşte şi:
 
Obiectivele din cadrul ANIF, filiala teritorială Dobrogea, păzite de o societate din judeţul Teleorman (document)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii