Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:03 07 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Europrotect Security SRL va asigura paza imobilelor Consiliului Județean Tulcea

ro

16 Apr, 2021 00:00 609 Marime text
 
  • Consiliul Județean Tulcea a atribuit un contract de servicii de pază la imobilele aparținând județului Tulcea
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de  600.538.92 lei
  • Câștigătorul contractul este SC Europrotect Security SRL
  • Administratorul societății este Adrian Alin Miu
 
Consiliul Județean Tulcea a atribuit un contract de servicii de pază la imobilele aparținând județului Tulcea. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de  600.538.92 lei. Câștigătorul contractul este SC Europrotect Security SRL.
 

Europrotect Security SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Cu sediul social în județul Teleorman, municipiul Alexandria, firma a fost înmatriculată în anul 2012. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Cristian Baicu, născut pe 18.09.1969, în Alexandria, județul Teleorman, este asociat unic. Administratorul societății este Adrian Alin Miu, născut pe 28.05.1980, în Cervenia, județul Teleorman. Europrotect Security SRL desfășoară activități de protecție și gardă.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii