Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:05 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Electrocentrale Constanța SA și Siveco România au bătut palma. Iată contextul (document)

ro

11 Mar, 2017 17:35 1912 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Electrocentrale Constanţa SA a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract privind „servicii de întreţinere pentru Sistemul Informatic Integrat SIVECO Applications 2011”. Acesta nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.
 
Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul, pentru suma de 34272.70 RON, fără TVA, este Siveco România SA, cu sediul în Bucureşti, Sector 1.
 
Înființată în anul 1992, firma căreia i s-a atribuit contractul se ocupă cu „activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”. Potrivit Registrului Comerţului consultat la data de 11 martie 2017, acţionar persoană juridică este Siveco (Netherlands) BV, cu sediul social în Olanda, Amsterdam, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%. În cadrul firmei se află mai mulţi acționari persoane fizice, printre aceştia numărându-se Daniela Bichir (0.2065%), Alexandru Mihail Radasanu (90.9907%), Marius Salomeia, din Constanţa (0.056% ), Bogdan Marius Savu, născut în Mangalia (0.1051%).
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii