Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:06 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Electrocentrale Constanța SA și Chimcomplex SA au bătut palma. Despre ce este vorba (document)

ro

09 Jan, 2017 15:24 1344 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.  Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Electrocentrale Constanța SA a publicat pe SEAP cine a adjudecat contractul „Acid clorhidric tehnic de sinteză 32 % și Sodă caustică - Lesie 100 %“. Aceasta este Chimcomplex SA. Contractul are ca obiect achiziția de Acid clorhidric tehnic de sinteză 32 % și Sodp caustică – Leșie 100 %, necesare în instalațiile de demineralizare a apei din CTE Palas, pentru regenerarea maselor schimbătoare de ioni cationice și anionice. Valoarea contractului atribuit este de 242.000 lei.
 
Despre Chimcomplex SA
 
Firma cu sediul în Bacău are un capital social subscris de  162.877.590,54  lei, integral vărsat, compus din 129.267.929 acţiuni. Societatea este deținută de Statul Român prin Autoritatea Pentru Administrarea Activelor Statului (12,8956%) și A2 Impex SRL (83,8158%) din Prahova. Peste 7.000 de persoane fizice dețin 0,2971% acțiuni la această firmă, dar și 8 persoane juridice, care împart 2,9915%  din acțiuni. Directorul general al firmei este Dumitru Coman, iar administratori sunt Constantinescu N. Dumitru, Băncilă Virgiliu și Alexă V. Anişoara. Firma are ca obiect de activitate Fabricarea altor produse chimice anorganice, de bază.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire al contractului.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii