Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:31 21 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Electrocentrale Constanţa SA cumpără servicii de la Saacke Bucharest SRL (document)

ro

27 Oct, 2016 08:02 1515 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Electrocentrale Constanţa SA a atribuit contractul de servicii privind „verificare/remediere probleme semnalate la sistemul de control ardere aferent Cazan 2-420t/h“
 
Potrivit anunţului de atribuire, contractul atribuit prin negociere fără anunţ de participare constă în „servicii de instalare de hardware“ şi „servicii de întreţinere şi reparaţii de software“.
 
Estimat iniţial la suma de 49.590,00 lei, contractul a fost atribuit pentru suma de 43.476,00 lei către Saacke Bucharest SRL.
 
Despre firma câştigătoare
 
Saacke Bucharest SRL este o societate cu sediul în Bucureşti, înfiinţată în anul 2006, ce se ocupă de „comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 27 octombrie, asociatul unic în firmă este SAACKE GMBH, persoană juridică, cu sediul în Germania. Administratorii societăţii sunt Weber Viky şi Heinrich Johannes Hellmann.
 
Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2015, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 8.403.160 lei, un profit de 398.152 lei şi şapte salariaţi. 

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii