Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:56 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații avere Paul Comârzan, agent ecolog la ARBDD Tulcea, are un apartament cumpărat în 1991 (documente)

ro

30 Oct, 2021 00:00 1030 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Paul Comârzan, agent ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
  • În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Paul Comârzan, agent ecologic al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Paul Comârzan, agent ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
Conform declarației de avere, document completat la data de 19 mai 2021, Paul Comârzan deține un apartament în Sulina, în suprafață de 66 de metri pătrați. Imobilul a fost cumpărat de agentul ARBDD împreună cu soția sa, Gherghina, în anul 1991.
 
Fără conturi, dar și fără datorii, angajatul ARBDD a menționat că a realizat un venit anual de 37.172 de lei, în timp ce soția sa, angajată a CEC Tulcea, a realizat un venit de 19.200 de lei.
 
Totodată, în Declarația de interese, Paul Comârzan a precizat că nu are niciunul.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Paul Comârzan, agent ecologic al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook.com - A.R.B.D.D.
 
Citește și:
Declarație de avere! Alina Codreanu, șef birou la ARBDD Tulcea – o mașină și câteva moșteniri (document)
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii