Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe DSVSA Constanța reabilitează două imobile. Anvan Proiectare SRL se va ocupa de proiectare și verificarea tehnică a proiectului (DOCUMENT)

ro

01 May, 2024 12:44 413 Marime text
  • Anvan Proiectare SRL a obținut de la DSVSA Constanța un contract de peste 200.000 de lei.
  • Este vorba despre servicii de proiectare, verificare tehnică de calitate proiect şi asistenţă tehnică pentru proiectul „Renovare energetică aprofundată pentru corpurile C1 și C2 din cadrul DSVSA Constanța, prin PNRR componenta 5“.
 
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța a semnat cu firma Anvan Proiectare SRL. Firma va funiza servicii de proiectare (D.T.A.C.,D.T.O.E.,P.T.-D.D.E.), verificare tehnică de calitate proiect şi asistenţă tehnică pentru proiectul „Renovare energetică aprofundată pentru corpurile C1 și C2 din cadrul DSVSA Constanța, prin PNRR componenta 5“. Contractul atribuit pe 29 aprilie are o valoare de 239.300 lei.
 

Despre Anvan Proiectare SRL

 
Înființată în anul 2021, firma are sedil în Tutova, Județul Vaslui și și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Vasile Parlapan este asociat unic și administartor al firmei. Firma a obținut, prin negociere directă, 3 contracte, de la autorități publice locale: Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranta Alimentelor Constanța, Comuna Merghindeal și Comuna Tilișca.
 
În anul 2022, firma cu un singur salariat a raportat o cifră de afacri de 234.200 de lei și un profit de 116.335 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de achiziție publicate pe SEAP.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infoirmații de pe termene.ro.

 
Citește și:
 
DSVSA Constanța a atribuit cinci contracte privind concesionarea serviciilor veterinare din CSV Saraiu, Crucea, Fântânele, Hârșova și Mihai Viteazu (DOCUMENTE)

 
DSVSA Constanța va dispune măsuri specifice pentru producerea, depozitarea, transportului şi valorificării cărnii și lactatelor pentru Sărbătorile Pascale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii