Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat cu domiciliul în Turcia și-a deschis afacere la Constanța. Iată în ce domeniu

ro

21 May, 2024 21:12 731 Marime text
O nouă societate care se ocupă cu lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Suhalitmar Insaat SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 9637/05.04.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 04.04.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Suhalitmar Insaat SRL.  

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 200 lei, valoare participare străină totală lei: 200 lei. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Bratislava nr. 18, judeţul Constanţa.
 
Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 412 - Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Aktay Suleyman, cu domiciliul în Turcia, și cu reşedinţa în judeţul Constanţa.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Premierul Ciolacu anunță un proiect în Marea Neagră. „Se face în comun cu Turcia“ (VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii