Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucursala CF Constanța cumpără servicii de reparații, revizii tehnice și service pentru sistemele de detecție semnalizare a incendiilor. Cine sunt câștigătorii (DOCUMENT)

ro

26 Jan, 2024 17:00 906 Marime text
  • Autoritatea contractantă C.N.C.F. „CFR” SA – sucursala regională CF Constanța – unitate operațională achiziționează servicii de reparații, revizii tehnice și service pentru sistemele de detecție semnalizare a incendiilor instalate în stațiile CF Constanța Oraș, Fetești, Călărași Sud, Slobozia Veche, CSB Palas și CED Constanța
 
Autoritatea contractantă C.N.C.F. „CFR” SA – sucursala regională CF Constanța – unitate operațională achiziționează servicii de reparații, revizii tehnice și service pentru sistemele de detecție semnalizare a incendiilor instalate în stațiile CF Constanța Oraș, Fetești, Călărași Sud, Slobozia Veche, CSB Palas și CED Constanța.
 
Descrierea succintă
 
Achiziția constă în asigurarea funcționării în parametrii proiectați a sistemelor de detecție – semnalizare a incendiilor instalate în stațiile CF Constanța Oraș, Fetești, Călărași Sud, Slobozia Veche, SCB Palas și CED Constanța în condiții de maximă securitate. Sistemele sunt compuse din centrală semnalizare incendiu, detectoare de fum și temperatură, butoane manuale adresabile, sirenă incendiu, unitate adresabilă.
 
Autoritatea contractantă a încheiat un acord cadru valabil 24 de luni cu firmele: Digital Tehno Plus SRL, Greensoft și SC Austing Com SRL, pentru suma de 89.040 de lei, la care se adaugă un contract subsecvent în valoare de 42.953,1 lei, încheiat cu Digital Tehno Plus SRL, valabil pe o perioadă de 12 luni. 
 
Contractul a fost încheiat pe 15 ianuarie 2024, iar pe 25 ianuarie rezultatul a fost publicat în SEAP.
 
Despre Digital Tehno Plus SRL
 
Potrivit termene.ro, Digital Tehno Plus SRL are sediul în Constanța, pe strada Poporului nr. 88, obiectul de activitate este „lucrări de instalații electrice” și a fost fondată în 2004.
 
Firma este deținută de Cristian Rozor, care apare și ca administrator alături de Diana – Alexandra Zelca.
 
După cum arată termene.ro, Cristian Rozor figurează și în Miti Instal SRL (radiată) și Pimco Invest SRL. În ultima societate apare și Diana – Alexandra Zelca.
 
Digital Tehno Plus SRL a câștigat 12 licitații publice, potrivit sursei citate.
 
Firma a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 4.395.476 de lei, un profit de 2.026.905 lei și 14 salariați.
 
Despre Greensoft
 
Conform termene.ro, Greensoft SRL a fost înființată în anul 2004, sediul este pe strada Ion Luca Caragiale nr. 55, Constanța și obiectul de activitate este „repararea calculatoarelor și echipamentelor periferice”.
 
Bogdan Niculae este atât asociatul unic, cât și administratorul Greensoft SRL.
 
În 2022, firma a avut o cifră de afaceri de 4.288.213 lei, un profit de 266.093 de lei și 24 angajați.
 
Potrivit termene.ro, societatea a câștigat 12 contracte de achiziție publică.
 
Despre SC Austing Com SRL
 
Termene.ro arată că societatea are sediul în București, funcționează din 1995 și comerțul cu ridicata nespecializat este obiectul de activitate.
 
În 2022, SC Austing Com SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 3.590.926 de lei, un profit de 761.895 de lei și 11 salariați.
 
Radu Nicolae Matei este asociatul unic al firmei. El și cu Alina Maria Matei sunt administratorii.
 
Conform termene.ro, Radu Nicolae Matei apare și în Ideal Solution Provider SRL, Space Concept Design SRL și Austing Tehnic SRL. De partea cealaltă, Alina Maria Matei apare în Ideal Solution Provider SRL, Space Concept Design SRL și HMI Security Solutions SRL.
 
SC Austing Com SRL a câștigat 19 contracte publice, din 2007 și până în prezent, după cum precizează termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
O firmă din București asigură funcționarea în parametrii proiectați a complexului de instalații din stația CF Constanța Oraș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii