Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice CJC a suplimentat cu 10% contractul pentru documentațiile care vor sta la baza reabilitării sitului arheologic de la Cetatea Histria (DOCUMENTE)

ro

10 Apr, 2024 17:00 571 Marime text
  • Câștigătorul contractului desemnat încă din 2020 este Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA
  • Valoarea inițială a contractului era de 2.416.947.78 lei fără TVA
  • Potrivit portalului achizițiilor publice, contractul a fost modificat în baza Referatului de necesitate nr. 5560/19.02.2024 emis de Direcția Generală de Proiecte a CJC
  • S-a procedat la modificarea contractuală nr. 6131 /23.02.2024 transmisă către ANAP la data de 27.02.2024, prin care se suplimentează valoarea contractului cu suma de 450.000 lei fără TVA, reprezentând contravaloarea actualizării documentației tehnico-economice faza DALI pentru asigurarea finanțării, necesitate intervenită ca urmare a modificărilor legislative
  • Prin modificarea contractului existent, valoarea totală a contractului este mai mare cu 10% față de valoarea inițială și se ridică la 2.866.947.78 lei fără TVA
 



 
Consiliul Județean Constanța a atribuit în urmă cu patru ani un contract de servicii de proiectare (SF/ DALI, PT+DDE, PAC, documentatie as-built, proiect de monitorizare a comportării în timp, a documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizatiilor) și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiție „Restaurarea și punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Histria".

Câștigătorul contractului desemnat încă din 2020 este Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA.

Valoarea inițială a contractului era de 2.416.947.78 lei fără TVA.

Potrivit portalului achizițiilor publice, contractul a fost modificat în baza Referatului de necesitate nr. 5560/19.02.2024 emis de Direcția Generală de Proiecte a CJC.

Astfel s-a procedat la modificarea contractuală nr. 6131 /23.02.2024 transmisă către ANAP la data de 27.02.2024, prin care se suplimentează valoarea contractului cu suma de 450.000 lei fără TVA, reprezentând contravaloarea actualizării documentației tehnico-economice faza DALI pentru asigurarea finanțării, necesitate intervenită ca urmare a modificărilor legislative.

Prin modificarea contractului existent, valoarea totală a contractului este mai mare cu 10% față de valoarea inițială și se ridică la 2.866.947.78 lei fără TVA.


 
Impex Romcatel Cercetare Proiectare
 
SC Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA are sediul social în Iași.

Înfiinţată în anul 1994 și este deţinută de Ruxanda Sorin, Untu Camelia Gabriela, Gazi Rodica și Frunză Viorica, care este acționar majoritar.
Frunză Viorica este administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de arhitectură.

De asemenea, Gazi Rodica, Jehac Ioan şi Untu Camelia Gabriela sunt cenzori.

Vă reamintim, în 2018, Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA a întocmit documentația ce a stat la baza organizării ultimei licitații pentru reabilitarea Cazinoului din Constanța.

De asemenea, facem mențiunea că societatea s-a înscris și la licitația pentru contractul de reabilitare, însă fără succes.

În același an, Judecătoria Vaslui a dispus începerea judecăţii în dosarul în care SC Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA era acuzată de înşelăciune în cazul unui dosar care viza reabilitarea Palatului Copiilor din Vaslui.

Judecătorii Curții de Apel din Iași au închis definitiv în 2023 dosarul care vizează compania Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA, societatea care a întocmit documentele pentru atribuirea contractului de reabilitare a Cazinoului din Constanța.

În 2021, CNI i-a atribuit contractul de asistență tehnică pentru restaurarea, consolidarea și punerea în valoare a bisericii de lemn „Adormirea Maicii Domului” a Mănăstirii Sf. Maria din Techirghiol, județul Constanța în valoarea totală de 79. 100.12 lei fără TVA.

În 2022, Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA a declarat o cifră de afaceri de 4,940,311 lei, profit de 56,036 lei și un număr de 9 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 1.08%.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

Curtea de Apel Iași, decizie definitivă pentru compania care a documentat reabilitarea Cazinoului din Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii