Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Iluminatul public din comuna Cuza Vodă, modernizat de Elbi Energy Projects SRL (DOCUMENTE)

ro

09 Mar, 2024 16:19 590 Marime text
  • Elbi Energy Projects SRL a obținut de la Primăria Cuza Vodă contractul „Lucrări de modernizare iluminat public“. Valoarea contractului atribuit este de 765.549,45 lei.

Primăria Cuza Vodă a anunțat pe SEAP numele firmei care și-a adjudecat, prin negociere directă, contractul „Lucrări de modernizare iluminat public“.

Elbi Energy Projects STL a obținut contractul în valoare de
765.549,45 lei.

Câștigătorul contractului va oferi următoarele servicii:
- demontare aparate de iluminat existente;
- 295 aparate de iluminat cu LED;
- montare aparate de iluminat cu LED 35W – 56 bucăți complet echipate;
- montare aparate de iluminat cu LED 25W – 97 bucăți complet echipate;
- montare aparate de iluminat cu LED 20W –142 bucăți complet echipate;
- implementare sistem telegestiune pentru aparatele de iluminat tip LED montate.


Despre Elbi Energy Projects SRL

Înființată în anul 2019, firma are sediul social pe Șoseaua Alexandriei nr. 203A din București și se ocupă de lucrări de instalații electrice. Elbi Energy Projects SRL este deținută de
Smart Logistics & Consulting SRL. Administratorul societății este Andra Ioana Năstase.


Din anul 2007 până în prezent, societatea a obținut, prin achiziție directă, de la autorități publice locale 580 de contracte, dintre care 48 la Constanța. De asemenea, Elbi Energy Projects SRL a câștigat 47 de licitații, organizate de autorități publice locale. Printre acestea se numără: Primăria comunei Axente Sever, Comuna Mandra, Comuna Cuza Voda, Comuna Costinești, Comuna Mârzănești, Comuna Vintileasca, Comuna Slătioara, Primăria Francesti și altele.


În anul fiscal 2022, societatea cu 23 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 118.273.387 lei și un profit de 8.514.046 lei.
 


Despre Smart Logistics & Consulting SRL

Cu sediul pe strada Valea Lui Mihai, nr. 12 din București, Smart Logistics & Consulting SRL a fost înființată în anul 2001 și desfășoară activități de închiriere și leasing cu autoturisme și autovehicule rutiere ușoare. Sandu Cristinel este asociat unic și administrator.


Potrivit termene.ro, Sandu Cristinel mai este asociat în următoarele societăți: 33 Com SRL, Grisamo Comimpex SRL, TS Locks Distribution SRL, Elbi Electric & Lighting SRL, West Residential Park SRL, Netvolt SRL și Safir Residence SRL
Această firmă nu are contracte directe cu instituții publice.


În anul 2022, societatea cu un singur angajat a declarat o cifră de afaceri de 124.584 lei și o pierdere de 1.424.672 lei.



PRECIZĂRI

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP și lista contractelor încheiate cu autorități publice din Constanța.


PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.


Citește și:

Două companii interesate de gestionarea inteligentă a iluminatului public din Valu lui Traian. Licitația a ajuns în atenția CNSC. Ce decizii au fost dictate?

Compania administrată de soțul vicepreședintei ASF, Maria Gabriela Horga vrea să desființeze în instanță o decizie a CNSC. Este vizată o licitație organizată de primăria Valu lui Traian


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii