Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Asfalt Dobrogea SRL a câștigat două contracte de peste 1,3 milioane de lei de la Primăria Lumina (DOCUMENTE)

ro

21 Apr, 2024 13:28 1236 Marime text
  • Asfalt Dobrogea SRL a obținut, prin negociere directă, pe data de 17 aprilie 2024 două contracte de Primăria Lumina.
  • Valoarea celor două achiziții este de 1.385.881,31 lei.
  • Asfalt Dobrogea SRL va construi rigole pe strada Morii din Lumina și va asfaltare străzile Solidarității și George Bacovia din Oituz și Sibioara.
  • Asociații Asfalt Dobrogea SRL sunt Vasilica Comănescu și Iurin Pancencu, ultimul fiind și administrator, alături de Adrian Șerban-Comănescu


Primăria Lumina a semnat cu Asfalt Dobrogea SRL. Firma a obținut, prin negociere directă, pe data de 17 aprilie 2024 două contracte în valoare de 1.385.881,31 lei.

Contractul „Construire rigole strada Morii“ a fost atibuit pe data de 17 aprilie 2024 și are o valoare de  546.205,12 lei. Potrivit anunțului atribuit, Asfalt Dobrogea SRL va construi rigole carosabile prefabricate cu plăcute carosabile dublu armate pe strada Morii, tronson II, în comuna Lumina, pe o lungime de aproximativ 530 metri, pe strat de balast și fundatie de beton.

Cel de-al doilea contract - „Asfaltare străzile Solidarității șsi George Bacovia“ are o valoare de 839.676,19 lei. Asfalt Dobrogea SRL va asfala strada Solidarității din localitatea Oituz (între strada Principala și strada  Tineretului) pe lungime de 480 metri și o lățime de 5.50m, dar și strada George Bacovia din localitatea Sibioara (între DC86 și Limita Nordică), pe o lungime de 472 metri și o lățime de 5.50 metri. 


Despre Asfalt Dobrogea SRL

 
Potrivit termene.ro, Asfalt Dobrogea SRL a fost înființată în anul 2008, are sediul social în Constanța, pe strada Interioară, nr. 4 și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Asociații Asfalt Dobrogea SRL sunt Vasilica Comănescu, cu 99% din capitalul social, și Iurin Pancencu, cu 1 % din capitalul social. Administratorii firmei sunt Adrian Șerban-Comănesc și Iurin Pancencu.
 
Numele Vasilicăi Comănescu se regăsește și în Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Iurin Pancencu figurează și ca administrator al Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL, Pan Tour & Parking SRL, Ana Panasoc SRL și Comprest Util SRL.
 
Adrian Șerban-Comănescu figurează și în Luxury Anis SRL, Revers SRL, dar și ca administrator Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Asfalt Dobrogea SRL figurează cu 83 de achiziții directe obținute de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Comuna Horia, Comuna Limanu, Orașul Eforie și altele.

De asemenea, firma a câștigat și 89 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Orașul Murfatlar, Orașul Techirghiol, Comuna Crucea și altele.
  
În 2022, firma cu 172 de angajați a declarat un profit peste 6,46 de milioane de lei și o cifră de afaceri peste 83,37 de milioane de lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitații Constanța: Asfalt Dobrogea SRL asfaltează străzile din Cuza Vodă, cu peste 785.000 de euro (DOCUMENT)

Licitații Constanța: Primăria Lumina, contract cu o firmă din Satu Mare pentru mobilier școlar! Contract de peste 140.000 de euro, finanțat prin PNRR (DOCUMENT) 

Cumpărări directe Constanța: Primăria Lumina, licitație pentru servicii de măturat străzi. Iată care este firma câștigătoare (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii