Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Lumina, contract cu o firmă din Satu Mare pentru mobilier școlar! Contract de peste 140.000 de euro, finanțat prin PNRR (DOCUMENT)

ro

13 Apr, 2024 16:22 538 Marime text
  • Mebelissimo SRL este deținută și administrată de Nagy Katalin Agnes.

Mebelissimo SRL din Satu Mare și-a adjudecat de la Primăria Lumina contractul de peste 140.000 de euro vizând furnizarea de mobilier școlar, finanțarea fiind asigurată prin PNRR!


Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că au fost depuse două oferte admisibile pentru acest contract.


Denumirea contractului este „Achiziția mobilierului pentru dotare săli de clasă, laborator informatică, laborator științe, cabinet psihopedagogic“, iar valoarea totală este de 713.941 de lei fără TVA, adică peste 143.000 de euro, la cursul actual.


Inițial, achiziția a fost estimată la 840.981 de lei fără TVA.


Nu este posibilă subcontractarea, conform datelor oficiale.

 

Despre Mebelissimo SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 12 aprilie 2024, Mebelissimo SRL a fost înființată în 2019, are sediul social în Satu Mare și se ocupă de comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet.


Firma are și un punct de lucru în Satu Mare.


Asociat unic și administrator figurează Nagy Katalin Agnes.


Potrivit termene.ro, Mebelissimo SRL figurează cu 510 achiziții directe (Școala Gimnazială Alecu Russo, Comuna Ciceiu Mihăiești, Comuna Mircești printre autoritățile contractante) și șapte contracte publice (Comuna Lumina, Primăria Municipiului Oltenița, Consiliul Județean Buzău printre autoritățile contractante).


În 2023, firma a declarat nouă angajați, profit peste 2,86 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 10,87 de milioane de lei.


În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitații Constanța
Primăria Lumina caută firmă care să tundă iarba din Lumina, Oituz și Sibioara. Pune la bătaie peste 180.000 de euro (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii