Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Asfalt Dobrogea SRL asfaltează străzile din Cuza Vodă, cu peste 785.000 de euro (DOCUMENT)

ro

20 Mar, 2024 17:00 581 Marime text
  • Inițial, investiția fusese estimată la 3.914.591,8 lei fără TVA.
Asfalt Dobrogea SRL și-a adjudecat de la Primăria Cuza Vodă contractul vizând asfaltarea străzilor din comună, valoarea depășind 785.000 de euro, la cursul actual.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă.
 
Denumirea achiziției este „Asfaltare străzi în comuna Cuza Vodă, județul Constanța“, iar valoarea totală este de 3.910.011,78 de lei fără TVA, adică peste 785.000 de euro, la cursul actual.
 
Inițial, investiția fusese estimată la 3.914.591,8 lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea se precizează în datele oficiale.
 
Despre Asfalt Dobrogea SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la 20 martie 2024, Asfalt Dobrogea SRL a fost înființată în anul 2008, are sediul social în Constanța, pe strada Interioară, nr. 4 și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Asociații Asfalt Dobrogea SRL sunt Vasilica Comănescu și Iurin Pancencu, ultimul fiind și administrator, alături de Adrian Șerban-Comănescu.
 
Numele Vasilicăi Comănescu se regăsește și în Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Iurin Pancencu figurează și ca administrator al Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL, Pan Tour & Parking SRL, Ana Panasoc SRL și Comprest Util SRL.
 
Adrian Șerban-Comănescu figurează și în Luxury Anis SRL, Revers SRL, dar și ca administrator Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Asfalt Dobrogea SRL figurează cu 81 de achiziții directe (Comuna Horia, Comuna Limanu, Orașul Eforie printre autoritățile contractante) și 87 de contracte publice (Orașul Murfatlar, Orașul Techirghiol, Comuna Crucea printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat 172 de angajați, profit peste 6,46 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 83,37 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
UAT Cuza Vodă, supraestimare de peste un milion de euro a veniturilor proprii, spune Curtea de Conturi (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii