Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța AMG Lorem Consult SRL va elabora studii DNSH pentru Centrul cultural „Ion Movilă“ şi centrul de excelenţă „Carmen Sylva“, proiecte dezvoltate de Primăria Eforie (DOCUMENTE)

ro

16 Apr, 2024 11:42 413 Marime text
  • Două contracte „Servicii de elaborare studiu DNSH și asistență tehnică pentru elaborarea cererii de finanțare“ au fost atribuite de Primăria Eforie societății AMG Lorem Consult SRL.
  • Firma AMG Lorem Consult SRL are sediul în Galați, Calea Smîrdan și desfășoară activității de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
 
Primăria Eforie a atribuit două contracte - „Servicii de elaborare studiu DNSH și asistență tehnică pentru elaborarea cererii de finanțare“ societății AMG Lorem Consult SRL. Valoarea ambelor contracte atribuite, pe 3 aprilie 2024, prin negociere directă, firmei  AMG Lorem Consult SRL este de 138.000 lei.
 
„Este o nouă obligație pe care o au autoritățile pentu elaborarea studiului DNSH cu privire la impactul proiectului asupra mediului. Deci, suntem obligați să întocmin DNSH pentru cele două proiecte pe care le avem în derluare: centrul pentru servicii culturale, educaţionale şi recreative «Ion Movilă» şi centrul de excelenţă «Carmen Sylva». Vorbim despre două proiecte etapizate, care sunt gata în proporție de 80%“, ne-a explicat Cecilia Cretu, șef Serviciu Afaceri Externe și Protocol din cadrul Primăriei Eforie.
 
Reamintim că Primăria Eforie reabilitează și modernizează două centre de culturale:  centrul pentru servicii culturale, educaţionale şi recreative „Ion Movilă” şi centrul de excelenţă „Carmen Sylva”.

Primăria Eforie a lansat pe 21 martie 2019 licitaţia deschisă pentru „Înfiinţarea centrului pentru servicii culturale, educaţionale şi recreative – Ion Movilă – şi îmbunătăţirea spaţiilor publice urbane în Eforie Nord”. Valoarea estimată a contractului este de 18.402.684,53 lei, fără TVA, bani asiguraţi din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional – POR.
 
Aceeaşi sursă a banilor este şi în cazul centrului cultural „Carmen Sylva”. Este vorba despre „Înfiinţarea Centrului de Excelenţă – Carmen Sylva – pentru servicii educaţionale, culturale şi recreative integrate şi îmbunătăţirea spaţiilor publice urbane în Eforie Sud”, proiect cu o valoare estimată a lucrărilor de 18.344.950,81 lei, fără TVA.
 
Ulterior, Primăria Eforie (Consiliul Local Eforie) a atribut două contracte privind înființarea a două centrepentru servicii culturale, educaționale și recreative în Eforie Nord și Eforie Sud societății Proplast Medi SRL din Galați. Valoarea contractului „Înființarea centrului pentru servicii culturale, educaționale și recreative, Ion Movilă, și îmbunătățirea spațiilor publice urbane în Eforie Nord“ este de 18.402.000 lei. Cel de-al doilea contract – „Înființarea Centrului de Excelență – Carmen Sylva – pentru servicii educationale, culturale și recreative integrate și îmbunătățirea spațiilor publice urbane in Eforie Sud“ are o valoare de 18.344.400 lei.
 
 
Despre AMG Lorem Consult SRL
 
 
Societatea AMG Lorem Consult SRL este înființată în anul 2014, cu sediul în Galați, Calea Smîrdan, nr. 1 și desfășoară activității de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Potrivit datelor furnizate de termene.ro, asociat unic este Ferendino Teodor, iar administrator - Zaharia Anca.
 
Zaharia Anca mai este asociat și administrator în Fortis Consult Partener SRL și asociat la Only SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, AMG Lorem Consult SRL cu 4 angajați a înregistrat o cifră de afaceri de 2.441.515 lei, cu un profit de 1.192.712 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de atribuire a celor două contracte.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Centre pentru servicii culturale și recreative în Eforie. Contractul, adjudecat de o firmă din Galați (document)
 
Cumpărări directe: Armis Aqua SRL va încasa de la Primăria Eforie peste 350.000 de lei pentru reabilitarea foișoarelor și posturilor salvamarilor (DOCUMENTE)
 
Cumpărări directe Constanța: Primăria Eforie a atribuit, în două zile, 15 contracte în valoare de peste 800.000 lei (DOCUMENTE)
 
Autorizația de construire, emisă de Municipalitate: Reabilitarea Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ din Constanța, în linie dreaptă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii