Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Inter Elchim SRL a mai bifat un contract cu Primăria Eforie. Firma se va ocupa de întreținerea fântânilor arteziene (DOCUMENT)

ro

09 Apr, 2024 13:54 425 Marime text
  • Primăria Eforie a publicat pe SEAP numele societății care și-a adjudecat contractul privind întreținerea fântânilor arteziene.
  • Inter Elchim SRL a obținut contractul care va avea o durată de 6 luni.
  • Valoarea contactului este de 79.800 lei, adică 13.300 lei/lună fără TVA.
 
Astfel, Inter Elchim SRL a obținut contractul care va avea o durată de 6 luni. Valoarea contactului este de 79.800 lei, adică 13.300 lei/lună fără TVA.
 
Fântânile arteziene sunt situate în Eforie Nord pe strada Tudor Vladimirescu: fântâni pietonale -16 bucăți (cu cate 6 bucăți jeturi) și fântani sens giratoriu - 3 bucăți (cu câte 14 bucăți jeturi).
 
În localitatea Eforie Sud, fântânile sunt situate pe strada Falezei: fântână-portic 1 bucată și fântână încastrată în pavaj - 1bucată (150 jeturi).
 
Reamintim că în luna martie 2024, Inter Elchim SRL a obținut, prin negociere directă, de la Primăria Eforie, contractul vizând întreținerea iluminatului public din oraș. Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 229.438,05 lei fără TVA, adică peste 46.000 de euro.

 

Despre Inter Elchim SRL


 
Potrivit termene.ro, Inter Elchim SRL a fost înființată în 1992, are sediul social în Constanța, strada Mircea cel Bătrân, nr. 152A și se ocupă de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.
 
Inter Elchim SRL este deținută și administrată de George Cristiean. Conform termene.ro, Inter Elchim SRL figurează cu 28 de achiziții directe (Orașul Eforie, Comuna Tuzla, Orașul Techirghiol printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Inter Elchim SRL cu doi angajați a avut un profit aproape 30.000 de lei și o cifră de afaceri peste 445.000 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Primăria Eforie caută salvamari. Contractul în valoare de peste 3,6 milioane de lei, scos la licitație (DOCUMENTE)
 
Cumpărări directe Constanța. Inter Elchim SRL întreține, cu 46.000 de euro, iluminatul public din Eforie (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe Constanța. Grup Pro Vet SRL se va ocupa de ridicarea animalelor fără stăpân în Eforie. Contract, în valoare de 50.000 de lei (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii