Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărare directă Asfalt Dobrogea SRL modernizează două străzi din Limanu (DOCUMENT)

ro

23 Oct, 2023 17:00 1028 Marime text
  • Asfalt Dobrogea este deținută de Vasilica Comănescu (99%) și Iurin Pancencu (1%), ultimul fiind și administratorul societății, alături de Adrian Șerban-Comănescu.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Primăria Limanu a semnat cu Asfalt Dobrogea SRL, în urma achiziției directe, contractul vizând lucrările de modernizare a două străzi din comune, fiind vorba despre strada Medeleni și strada Mihail Sadoveanu.
 
Informațiile privind cumpărarea directă au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea contractului este de 715.377,30 de lei fără TVA, adică aproape 144.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Execuție lucrări - Modernizare str.Medeleni și M.Sadoveanu“, iar în descrierea succintă se arată faptul că este vorba despre „Execuție lucrări aferente obiectivului de investiții «Modernizare strada Medeleni (tronson între str. Mihail Sadoveanu și str.Nordului) și Mihail Sadoveanu în localitatea Limanu, comuna Limanu», conform ofertei transmise pentru anunțul nr. 18307/16.10.2023“.
 
Despre Asfalt Dobrogea SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 23 octombrie 2023, Asfalt Dobrogea a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în Constanța, pe strada Interioară 4 nr. 8, ocupându-se de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Mamaia Nord și localitatea Ovidiu.
 
Până în luna aprilie 2023, în companie se regăseau numele lui Grigore Comănescu (asociat cu 99%) și Iurin Pancencu (1%), ambii fiind și administratorii societății, dar, după decesul lui Grigore Comănescu, părțile sociale pe care le deținea în societate au fost preluate de soția sa, Vasilica Comănescu.
 
Acum, Asfalt Dobrogea este deținută de Vasilica Comănescu (99%) și Iurin Pancencu (1%), ultimul fiind și administratorul societății, alături de Adrian Șerban-Comănescu.
 
Vasilica Comănescu este asociată și în Comprest Util SRL, Somaco Construct SRL, Com Util SRL și Prefabricate Dobrogea SRL.
 
Iurin Pancencu este administrator și al Somaco Construct, Com Util, Comprest Util și Prefabricate Dobrogea, Ana Panasoc SRL și Pan Tour & Parking SRL.
 
Adrian Șerban-Comănescu este asociat în Luxury Anis SRL și Revers SRL și administrator al Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Îîn 2022, Asfalt Dobrogea SRL a declarat 172 de angajați, profit peste 6,46 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 83,37 de milioane de lei.
 
Firma figurează cu 78 de achiziții directe (Comuna Limanu, UM 01853 Capu Midia, Orașul Eforie printre autoritățile contractante) și 79 de contracte publice (CNAIR SA, CN APM Constanța SA, Comuna Aliman, Comuna Corbu, Comuna Adamclisi, Horia, Ghindărești, precum și alte autorități contractante).
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Asfalt Dobrogea SRL și Comprest Util SRL au un nou administrator! Adrian Șerban-Comănescu lucrează cu Iurin Pancencu

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii